• Spratte

    Hur gjorde ni med inbjudningskort?

    Vi gjorde ett bildspel (Powerpoint) som inbjudningskort. Brände ner CD-skivor och gjorde egna CD-omslag. Det blev riktigt bra och vi har fått massor med uppskattande kommentarer om vår inbjudan. Vi la även till musik till bildspelet. Man kan ju verkligen göra denna typ av inbjudan personlig, så det rekommenderar jag verkligen!!

  • Spratte
    Martinaa skrev 2009-08-07 10:11:55 följande:
    Kul och annorlunda idé, men här får man ju först försäkra sig om att alla tilltänkta gäster har dator samt office-paketet så att de kan öppna och se presentationen... Jag vet att jag har skickat mail med pp-presentationer till folk som inte kunnat öppna dem.
    Ja, det är ju alltid en risktagning att inte alla har dator. Vi resonerade att alla vi känner antingen har dator hemma (en gäst hade inte det), har dator på jobbet alternativt känner någon som har en dator. Det har inte varit några problem.
    Något att tänka på är dock att inte skriva inbjudan i något "häftigt" typsnitt. Har inte personen just det typsnittet på sin dator så visades det i Arial. Har man en helt annorlunda typsnitt så förändras hela layouten.
Svar på tråden Hur gjorde ni med inbjudningskort?