• Martinaa

    Hur gjorde ni med inbjudningskort?

    Laminerings"apparat" kan du köpa själv. Köpte min på Siba, men tror det finns i bokhandlar. Tror min kostade mellan 100-200 kronor?? Sen får man köpa "plastfickor" i olika storlekar (A4, A5 eller foto, 10x15 tex) och så är det bara att köra! :)

    Till TS:
    Vi ska göra egna inbjudningskort. Tycker jag känns roligare. Om det blir billigare vet jag inte, och visst kommer det här ta massa tid, men jag tycker det är kul och så känns det helt enkelt roligare att skicka iväg ett kort som man själv har gjort!
    Vi har köpt två tapetrullar (á 390kr, men då ska de vara omslag till festhäftena också) som jag klippt ut till 15x15-kort när de är dubbelvikta (dvs 30x15 stora ark). Sedan ska jag klippa ut ett "fönster" på framsidan där jag ska en stämpel med våra namn, och på insidan är själva texten, utskriven på ett lite finare papper.

  • Martinaa
    Spratte skrev 2009-07-23 14:25:53 följande:
    Vi gjorde ett bildspel (Powerpoint) som inbjudningskort. Brände ner CD-skivor och gjorde egna CD-omslag. Det blev riktigt bra och vi har fått massor med uppskattande kommentarer om vår inbjudan. Vi la även till musik till bildspelet. Man kan ju verkligen göra denna typ av inbjudan personlig, så det rekommenderar jag verkligen!!
    Kul och annorlunda idé, men här får man ju först försäkra sig om att alla tilltänkta gäster har dator samt office-paketet så att de kan öppna och se presentationen... Jag vet att jag har skickat mail med pp-presentationer till folk som inte kunnat öppna dem.
  • Martinaa

    Flygande taxen:
    Wow, tack för länktipset! Nu fick jag ju massa inspiration att göra helt nya inbjudningskort... Jag som har en klar prototyp, haha.

    Det där med att slänga inbjudningskortet stämmer inte på mig i alla fall, jag sparar! Inbjudan, vigselprogram och festhäfte från bröllop sparar jag. Kul att ha och kika tillbaka på tycker jag!

  • Martinaa
    bellrik skrev 2009-08-14 20:14:31 följande:
    Jag gjorde en tidning, dubbelvikt A3 så det blev en fyrsidig A4 tidning. Döpte den till Bröllopsnytt och följde samma stuk som en vanlig dagstidning, med önskeväder högst upp och upplage nummer etc. Stor bild med en maffig rubrik och sen all information om bröllopet, kyrkan, festen, vägbesekrivning, var man får tag i önskelistan, vad dresskoden betyder etc.Jättepoppis hos gästerna och roligt att göra. Ganska mycket jobb dock!
    Å vilken rolig grej!! Hade jag inte redan köpt grejer till våra och haft en färdig mall hade jag nästan velat sno den idén!!
  • Martinaa
    bellrik skrev 2009-08-19 17:29:39 följande:
    Har lagt upp framsidan i mitt galleri, hoppas det fungerar. Titta gärna där!
    Finns inget galleri alls
  • Martinaa
    bellrik skrev 2009-08-19 20:17:32 följande:
    Nu har jag hittat rätt, prova igen
    Snyggt! *tumme upp*
    Som sagt, hade jag inte redan bestämt mina hade jag nog gärna snott idén. Men jag vet precis vem jag ska tipsa om den här idén när det blir dags *sitter och hoppas att jag kanske får hjälpa till o göra dem, hehe*
  • Martinaa
    bellrik skrev 2009-08-19 20:49:46 följande:
    Tackartackar! Roligt men pilligt! Börja i god tid är mitt enda tips !
    Som med det mesta andra också med andra ord!
  • Martinaa
    bellrik skrev 2009-08-20 14:46:46 följande:
    NU ligger alla sidor upp på mitt galleri för er som vill titta!
    Hihi, riktigt snyggt gjort! Jag gillar din annons "Gillar du att tälta?" haha!
Svar på tråden Hur gjorde ni med inbjudningskort?