Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Och vilken härlig spurt av makens simmare att komma iform. Sommar och semester är uppenbarligen bra. Inklusive lite tillskott då...

    Hoppas hoppas nu!

    BS - är det långgrund fin strand ni vill ha kan ni även fundera över Jurmala i Lettland. Sanden är karibisk i kvalitet och det är långgrunt. Fast jag vet inte hur det är med lägenheter och stugor - kanske finns det bara hotell där.

  • Liten med Mindre

    Lappis - ang Norge så kan ni ju också fundera över bilåkning och vandrarhem/tälta/egenhushåll. Beroende på vilken typ av resa ni tänkt er förstås.

  • Liten med Mindre

    Tinga - heja er! Härligt att renoveringen går framåt!

    Vad gäller slem i luftrören är det säkert en stor del orsak till problemen. En kompis till mig har problem med det, och säger att hon borde öva sig i harkling etc ca 30 min om dagen - men inte tar den tiden. Detta i kombination med uselt immunförsvar är heller ingen höjdare. Hoppas ni får hjälp!

    Snaaart får jag gå hem! Fördelen med att vara på plats tidigt. Huvudvärken har växt under dagen och massagen hjälpte inte direkt, när en massa stela muskler blev mobbade. "Härligt" med en ensamkväll med Mindre ovanpå det.

    Nåja, det blir säkert bra. Jag får städa upp kaoset i köket när hon lagt sig. För ensam hemma med en liten hjälpreda i matlagningen blir ofelbart kaos.

  • Liten med Mindre

    Lappis - avboka o gå en promenad istället! Mitt tips i alla fall. Pigga på dig!

    Funderar på att köra lite gravidyoga hemma för att se om det släpper lite på spänningarna. Alternativt varmt bad...

    Nä - vill inte påbörja nåt nytt nu. Åker hemåt!

  • Liten med Mindre

    Jätteledsamt. Stackars Victory och lillkillen.

    Ska krama lite extra på maken i kväll känner jag.

    I övrigt har jag ägnat morgonen åt att svära över Stockholmstrafiken, och lär väl få bli kvar på jobbet i evigheter för att jobba in tid.

    Nåja, det går säkert nån gång det med.

    Godmorgon i övrigt!

  • Liten med Mindre

    Lappis - hur mår du idag? Bättre? Blev det nåt gympande?

  • Liten med Mindre

    Lappis - dyr shopping är nog bra för immunförsvaret.

    Tog själv den rekommenderade promenaden istället för yoga. Magen gillade inte det och fick gå dubbelvikt halva vägen, hem till badrummet. Usch! Nåja, ingen gravid-förstoppning i alla fall...

  • Liten med Mindre

    Telis - krya på dig! Det är farligt att slappna av på semestern!

    Brunch vore mysigt. Dock tycks det ont om lediga helger framöver. Om jag har bil 26/9 så åker jag nog till landet, annars är Mindre och jag tillgängliga. Dock blir hon och jag inte världens bästa sällskap, då det springs runt en del. En tur till parkleken kanske? Billig korv att grilla hade de sist...

  • Liten med Mindre

    Åh vad svårt det blev - min konkurrent om nya tjänsten är min rumskollega, som är trevlig och definitivt inte gör det för titelns skull. Snarare för att han behöver en fast tjänst och har en hel del erfarenhet och pondus att tillföra som jag saknar. Detta kan jag inte neka till, och både han och jag inser, när vi nu kom att prata om det, att vi skulle bli ett ypperligt team om vi fick möjlighet. Kompletterar varandra. Han säger sig dessutom bara vilja ha den 2-3 år för att sen gå vidare.

    Allt skulle kunna lösa sig ypperligt ifall vi båda kunde få tjänsten, och det skulle säkert underlättas av ifall jag meddelade företaget om min mage. Men jag vill ju inte rasera mina chanser heller.

    SVÅÅÅÅRT!

  • Liten med Mindre

    September -

    badbomber
    fin middag hemma
    organisera en mysig familjepicknick
    ...

    klurigt

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor