Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    god morgon!

  • nennesjuttioåtta

    Hej Frullan! Vad skönt att höra att det går framåt och att du mår bättre! Dina inlägg osar framåtanda och ditt vanliga sprattel så det verkar onekligen vara bra psykologer det där!

    Cicci
    Usch vad tråkigt och ledsamt att du mår så dåligt! Massor av kramar!!!!

    Vänner
    där är du ju! Tråkigt att höra att du mår så dåligt och tråkigt att höra att du inte vill klaga här inne, det får jag ta på mig. Det är självklart att ni gravida får klaga på krämpor illamående och annat!!!!

    Piggelainen


    MSW
    hej, hej! När blir det op då? Hur går studierna?

    Snaily
    klickerdamen äter någon sorts kattsalami men nu börjar hon bli odräglig och skriker så fort man rör sig i köket och så snubblar man på henne. Och då har vi ändå försökt att inte ge henne något när hon sitter och tigger utan när hon minst anar det (fast jag har nog fuskat ibland). Tråkigt att höra att du är i en depperiod nu, mycket tankar förstår jag.

    onsdagskraaaaaam!!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    hej, hej! Hur känns det nu då?

    IVF-brudar
    blödde ni efter ÄP? Jag får fortfarande en massa brunt på pappret och så var det inte sist, då blödde jag inte alls. Normalt eller skrikochpanik-läge?

  • nennesjuttioåtta

    skönt att tempen gått ner, telis! Inga nöffningar??
    Jag tänkte nog att det skulle blöda men inte flera dagar efteråt. Fast det är klart, det är ju gammalt blod som sagt men lite nojig blev jag. Sen att proggen ploppade ut med en leverans gör det ju lite mer tydligt...

  • nennesjuttioåtta

    EA
    vi ska hälsa på nyfödd i helgen och jag ser inte så värst fram emot det. Men det är inte en avundsjuka jag känner utan mer ledsamhet för min (vår) egen skull än att jag blir sur för att de har något som jag inte har (eller kan få).

  • nennesjuttioåtta

    AM
    visst var det läskigt!

    ååh om det ändå kunde bli lördag någongång. Eller allra helst oktober...

  • nennesjuttioåtta

    Förresten, jag skulle ju fråga dig, AM, vad man egentligen gör på ett cocktailparty. Jag och mannen tror ändå inte att vi ens skulle kunna föra oss så du behöver inte känna att du måste bjuda in oss på studiebesök.

    Lapinette
    vad jobbade du med när du bodde i Cannes (?)? Funkar inte det här så vill vi fly fältet men vad fan skulle man göra i så fall? Jag kan ju ingenting och är för dålig på det jag gör idag.

  • nennesjuttioåtta

    Det är här du ska svara
    "Men Nenne, du kan få jobba som chokladpralintillverkare hos min gode vän Boullabaisse Hyppolite, jag ringer honom genast"

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor