Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Izzie, hoppas på bra resultat efter lyckad sömn då!

    Jag tänker också på min kollega och hennes son men jag ringde i torsdags för att jag var nyfiken så jag kunde inte med att ringa i fredags också. Kanske ringer jag nu under helgen om jag tar mod till mig.

    Vad roligt med alla lyckade vagninköp! Vi är väldigt nöjda med att ha fått ner flera tusenlappar på vår Lambda men vi behövde ju som tur var inte anstränga oss för att pruta. Jag har glömt vad som ingick men har för mig att vi fick sittdel, mjuklift, skötväska, någon slags fotsack och regnskydd. Ser så fram emot att få hem vagnen, den blev ju kvar hos svärföräldrarna, fast de kommer upp nu i höst så då får vi hoppas att de tar den med sig.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, jäkla skräp med tanten! Nästa sommar när vi ska till Öland så bara måste jag få bjuda in mig själv på våfflor också! Hoppas så att sonens nya skola blir lika bra, men varför skulle den inte bli det!

    Hej Mrs B, jag kände inte igen dig!

  • BrudSommar2006

    Hallå experter, vår hortensia ute fick en blomma förra året och ingen i år. Nu har jag läst att man ska klippa ner den efter blomning men om den inte fått några blommor då? Sedan har jag fått lära mig att man ska täcka den på vintern, hur går det till? Till sist har jag också läst att om man har den som krukväxt inne ska man ge den kalkfri växtnäring, gäller det även utomhus?

  • BrudSommar2006

    Haha, maken skulle just väga Iris fick han för sig, och eftersom hon vägrar stå på vågen själv (hon vägrar också stå med ryggen mot väggen för att kolla längden) så lyfte han upp henne och ställde sig på vågen själv. Sedan hörde man honom chockat från badrummet - det här är inte möjligt... tills han släppte ner Iris och insåg att det var han själv som gått upp fyra kg!

  • BrudSommar2006

    Frejis, vad du råkar ut för! Din graviditet har verkligen inte varit lätt, hoppas i alla fall att det inte är förlossning på gång riktigt än.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, nu är jag också nyfiken på ert hus ni ska sälja nu, kan jag också få länken tro??

  • BrudSommar2006

    Den reklamen tror jag inte att jag har sett faktiskt!

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, hm, jag har ingen aning om vad det är för hortensia vi har eftersom den redan satt här när vi flyttade in men den är vit i alla fall såg jag på den enda blomma som kom förra året!

  • BrudSommar2006

    Snorkfröken, njae, vi har en med runda vita blommor och någon sådan hittade jag inte där. Tack i alla fall.

    Nu börjar jag få riktigt torra händer igen, samma som förra graviditeten. Kör med apotekets Repair men det hjälpte inget vidare förra gången. På plussidan börjar mina naglar bli så där starka och fina som de var sist.

  • BrudSommar2006

    September, min lutealfas har ju aldrig varit så lång som 14 dagar men det har ju på sätt och vis varit bra att ha kort cykel så vi kunnat ge oss på nästa försök lite snabbare eftersom det tog hyfsat många försök den här gången jämfört med första.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor