Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Liten
    hahahah! 5000!! Håller tummarna!!! Lycka till!!

    Lappis
    Tack!!!!! (plan B)

  • nennesjuttioåtta

    den där tårtspaden, är det den som är svängd liksom åt fel håll? Jag höll på att bli helt utan tårta på ett kalas för hur jag än höll i den så kändes det bakvänt eller upponed. Skandal! Det kunde ju gått hur illa som helst!

    lappis!!! Härligt med kursen!!! Wohoo

  • nennesjuttioåtta

    hej hej!
    Muggles, har vi samma chef (måste klämma henne mellan benen och se efter)????

    snorkis
    känns det bra att boka av så var det rätt. Det finns inte så mycket att kolla efter egentligen utan att göra en utredning. De ser ju itne t ex om det är stopp någonstans, och hormonnivåer kollar de med blodprov. Men en grej som jag kollade upp själv var glutenintolerans, alltså som man inte vet om själv. Det var, läste jag på intärnätt, förmodligen en av de vanligaste orsakerna till infertilitet förr i vä'la. Men sköter man sig så tarmen läker så är det inget som hindrar. Kanske be VC kolla sköldkörteln?

  • nennesjuttioåtta

    nej, inget nytt om mina ägg och det är bara bra. Inga nyheter är bra nyheter. De ringer bara om vi inte behöver åka... :-s

    vännar
    Härligt med trädgård!!! Önskar jag hade tid att fixa mer med den men vi ska ju bo kvar ett tag så det hinns väl med. Hade gärna haft lite fruktträd, men det är bara lönn, rönn, björk, tall, gran och ett äppelträd som hade tre blommor i våras så det blev ingen frukt. Det kanske inte ens är ett äppelträd. Men vi ska få ett krikonträd av mina svärföräldrar, det är som plommon tror jag.

    PB
    Du flyttar väl för fullt och packar upp alla pinaler men... Jag har ett citronträd på altanen, är det dags att ta in det snar? Här uppe är det scweinigt kallt om morgonarna. Ska det stå svalt i källaren över vintern eller kan man ha det i vardagsrummet? hoppas det, för det är så himla fint.

    OM jag inte visste att moderskeppet var tomt så hade jag meddelat er att jag har så sjukt ont i brösten och skrikt DET ÄR ETT TECKEEEEEN!!! ÅÅÅHHH så jag har läst en massa ivf-trådar på FL och blir bara räddare och räddare...Fy fan om det blir mf igen och inga till frysen, orkar man denna jävla grej igen? Väntan hit, mediciner dit, hopp och till sist bara förtvivlan.

    För er som funderar på IVF - ni kan ju scrolla.

  • nennesjuttioåtta

    smorkis
    bra att du blivit kollad redan. Knepigt med den här p-sprutan... jag visste inte att den funkade så. Men vad säger gyn, hur lång tid tar det för kroppen att komma igen efter p-spruta eller behöver endel en kick igång med pergo, t ex?

  • nennesjuttioåtta

    vänner
    sv.wikipedia.org/wiki/Krikon

    Liten
    ååh det hade varit mysigt! Vi ska dit 11 och åker direkt dit hemifrån, sen ska vi till en kompis som har en tvåveckors bebis efteråt och gnugga oss mot. SEN ska vi hem och ruva.
    Vi är ju där ibland eftersom mannens föräldrar bor därutanför så det kanske funkar någon annan gång när ni är där?

  • nennesjuttioåtta

    oj det hade jag alldeles missat!

    freeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggg!!!!

    wohooooo!!!

  • nennesjuttioåtta

    va fasen, jag skrev också med versaler!

    Karlaby kro hade jag gärna åkt till men vi har våra anledningar till att inte åka dit...

  • nennesjuttioåtta
    på er, jag hopas också det går bra i morgon och att vi framförallt får några till frysen för jag tror inte att det kommer funka den här gången heller (jag är övertygad om att det kommer bli plus som direkt blir minus) och orkar inte börja med 5 veckors medicinering igen... Just för tillfället. Det kanske låter annorlunda i oktober.
  • nennesjuttioåtta

    muggles
    ja men det är klart att ni får huset nu när du kämpat så för det! HOOOOOOOOPPAAAAAAAS!!!!!! *skickar evils till de andra tröga köparna*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor