• Fru E

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hemma och har landat i soffan efter sista akupunkturen, trööööööööööött!
    Lite läskigt på ett sätt att ha "avslutat" akupunkturen eftersom det är svårt att "känna" sig bättre efter behandlingen, dvs man får inte den här må bättre känslan av att det har hjälpt. Om det inte har hänt något på några månader så ska jag ringa honom igen och ta med maken med.

    En fråga som akun ställde som jag funderar på är om jag har för lite mens????

    Hur i hela friden vet jag om jag har för lite mens??? Jag menar jag har inte jättemycket eller ens mycket men blöder kanske i 3 dagar....
    Vad räknas till för lite egentligen???? Om jag hade för lite så var inte det helt bra och då kunde jag få en kinesisk medicin att äta så skulle det öka mängden och förbättra.

  • Fru E

    Snaily-trist med bästa kompisen har ni funderat något på vart ni vill flytta och bo förhoppningsvis resten av livet?

    Mugglan-tillåtet att ventilera husnojjor

    AM-shoppingfredagar låter härligt!

  • Fru E

    Jag blöder (spottings ej inräknat) kanske i 3 dagar eller så och behöver oftast inte byta binda eftersom den är full utan för att den bör bytas för att inte bli hälsofarlig..........precis i början och sista dagarna klarar jag också mig med trosskydd. Men jag blöder inte mycket och eftersom jag inte behöver byta binda för att den är full funderade jag på om det kan klassas som "för lite". He he kunde aldrig tänka mig att jag skulle diskutera hur min mens ser ut så här

  • Fru E

    Lappis-jag är mer och mer inne på att testa den där hokuspokus medicinen bara för att ha testat den. Vet inte riktigt vad den innehöll men den lär ju vara hormonfri eftersom akun skriver ut den och därmed borde den inte kunna ställa till nåt.
    Men ser knappast framemot att få mer mens *grubblar*

  • Fru E

    Lappis-var inne och läste på FL med nu och precis som du säger verkar det vara olika om lite mens kan påverka eller inte. Men det kan inte skada att prova den där "medicinen". Dumt bara att jag inte köpte den när jag ändå var där idag.....nu får jag åka en extra gång

  • Fru E

    Snorkis-KRAM till dig! Har precis känt samma sak i början av veckan men har börjat få näsan över ytan igen men hjälp av er, bästa vännen i Stockholm och maken. Tycker du gör rätt i att höra med gyn och bara kolla så att allt ser bra ut, kan skapa lite lugn för en. Än så länge är ni som min maken brukar säga "inom felmarginalen" dvs inom att ha försökt i 1 1/2 år. Visst var ni på 7:de försöket nu?? Då är det än ingen anledning att oroa er alltför mycket även om jag vet hur trist det är att vänta.

    Lappis-vad härligt det var att läsa ditt total ego inlägg! Längtar efter den känslan själv att känna att man är helt lycklig och inte har något orosmoln över sig.

    Gosnosen-roligt att du tittar in ibland och berättar hur det går för er , en spännande höst då med andra ord även om det är blandade känslor såklart.

    EGO-Maken har äntligen lättat lite på sina känslor efter en after work med jobbet och vi ägnade ett par timmar i torsdags natt till att prata om barnverkstaden. Berättade om hur jag mådde och känslorna får hoppsan väninnan (är på BF+7 nu) och hur jag skäms för dem. Gläntade även på dörren om hur han känner för ivf och hela dess karusell. Det som gjorde mig enormt glad var när maken sa att han nu tom ser framemot att bli pappa en dag, roligt att höra men samtidigt frustrerande när det inte blir något. Det maken har fastnat på med ivf är att det inte är "naturligt" vilket jag kan förstå, han tänker att barn är något man ska klara av att göra själva och inte behöva ta till andra metoder. Men som planen ser ut har han gått med på att boka in ett ivf-samtal i december och ta de sista proverna så att vi är färdiga och klara efter nyår.
    Akun däremot tror benhårt på att snart händer något så jag ska inte oroa mig eller stressa
    Kontentan är att jag gradvis under veckan mått bättre men vet inte riktigt än hur jag ska hantera när hoppsan väninnan får sin bebis. Eller om jag ska ta mod till mig och förklara för ena tjejkompisen hur dåligt jag har mått. Hörde nämligen av maken att hon var lite orolig för mig i veckan. Hon vet en del av sakerna men inte allt eftersom jag har svårt att prata om det och vill inte ge hoppsan väninnan dåligt samvete.

    Kram & på er!

  • Fru E

    BS-även jag är hemskt gärna den som plussar i tråden snart!!!

  • Fru E

    Snabbt inlägg innan måndagens alla möten

    Nenne-håller alla tummar och tår idag!!!!!!!

    BS-äppelmos är gott till fil, yoggi, pannkakor,stek, keso mm

    Liten-skånsk äppelkaka är skivade äppel som täcks med ströbröd, socker, kanel och lite tunna skivor med smör på toppen. MUMS, smälter i ugnen så det blir lite som äppelmos med bitar i

    Snaily-var det nu jag skulle säga "Nä jag vill" skämt åsido börjar jag må bra och kan känna mig "glad". Men riskerar väl att åka ner igen när väninnan meddelar att de åker in till BB jaja

    Mugglan-tycker ni gjorde rätt som inte tog andrahands valet på huset, viktigt att det känns rätt och inte bara ok. Dock drygt att vänta på ett hus kan jag förstå.

    EGO-ska nog ringa akun idag och säga att jag vill ha tabletterna. Får väl åka på "fel håll" en sista gång nu för att köpa tabletterna.

  • Fru E

    Maken är nog nöjd med sin fru nu eftersom jag skulle kunna hoppa på vad som helst

  • Fru E

    Liten-hehe av det här delar jag inte med mig eftersom resten av månaden brukar vara skral med spottings och annat

    Har för övrigt huvudvärk som inte vill gå över och mesar för att ta panodil

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor