• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Cicci
    Vilken fin historia! Vilket sammanträffande - eller så är det ödet! Tycker absolut du ska försöka få tag på tanten, kanske kommer det ett namn ur det hela, eller något annat positivt

    Skitväder?? Här är det stråålande sol. Känner att jag borde hitta på något ute i det fina vädret men vet inte vad... redan gått en långpromenad med Korven så han orkar nog inte så mycket mer på ett tag. Funderade på att plocka lingon men de är inte riktigt mogna. Undrar om jag ska övertala maken att följa med och fika på världens finaste gårdsmejeri...

    Såg inte åttlingsprogrammet igår men det låter helt sjukt!

    AM
    Vad skönt att maken stod för planerandet igår! Mer sånt!

    Ego
    Nojjar över det här med ivf - när var och hur... Känner mig inte redo att börja nu, men blir man nånsin det? Men samtidigt har vi ju inte försökt såååå himla länge än. Samtidigt blir jag ju verkligen inte yngre! Rent praktiskt så är det nästan omöjligt att få till under hösten (pga jobb, kurser, resor med mera) så det får nog bli efter årsskiftet ändå.
    Deppar över att ÄL dröjer extremlänge den här månaden trots Pergo. Suck. Varför kan det inte bara vara enkelt?!

  • snaily

    Men heeej Nenne! Hur mår du? Är du sprutnarkoman nu?

    Lappis, Skansen kanske, vad mysigt! Jag kan hänga på för jag har tråkigt.

    BS, ca 6 månader är lagom, säger vi i alla fall.

  • snaily

    Är det förresten ok att äta tre stora bitar kladdkaka istället för lunch? Det har jag nämligen just gjort... GOTT!!

  • snaily

    Nenne
    Tack för ivf-info! Förresten, vet du om det är någon kö till Falun??
    Klart du inte får svininfluensa! *skickar viruellt vaccin mot världens alla sjukdomar* Det kommer gå skitbra det här!
    Skönt att det inte är så jättemånga grejer man behöver vara borta för, men bara för att jag kom på den idiotiska idén att bo i en avkrok så innebär varje läkarbesök en hel ledig dag. Och så kom jag även på den idiotiska idén att skaffa ett jobb där man måste vara tillgänglig heela tiden och ha typ ständig jour (och absolut inte kan "jobba ikapp" i efterhand) och inget annat liv Gnäll gnäll! Fasen, borde blivit fabriksarbetare vid löpande band, som jag ville ett tag när jag var liten Nej, allvarligt talat, det är säkert inga problem med jobbet men jag är nervös bara för att jag har en ny chef som jag inte känner, så har ingen aning om hur flexibel och schysst hon kommer vara med det här.

    Snart är det vinter och då kommer snön! (försöker muntra upp mig själv)

  • snaily

    Tinga
    Grattis till lyckad kontroll och kul att höra att det går hyfsat bra med maten!

    Nenne
    Varför katter bits kommer för alltid att vara ett mysterium för mig...
    Hoppas du har samma förkylning som mig för den gick över ganska snabbt med bara lite halsont och lite snuva!

    Nu har jag bestämt mig (oss), tror jag! (hinner nog ändra mig några gånger) Ska ge Pergon några chanser till - har hittills bara kört halv dos! - men börja kolla upp vad som gäller med papper med mera inför ivf under hösten. I värsta fall är det landstingets kriterier som gäller och då får vi inte börja förrän till våren. Men det är ju strålande att det inte är någon kö vare sig i Falun eller Umeå.

    Nu ska vi åka ut i skogen med Korven.

  • snaily

    Oooooo GRATTIS PB!!! Va kul! Lycka till med packning och allt nu!

  • snaily

    Tinga, vilken bra affär, tur att ni kollade runt lite!

    Ore
    Gillar också klänningen! Och HURRA för att maken äntligen bestämde sig för att följa med på kursen, ditt (senaste) argument var ju oslagbart!

    Koko
    Låter helt rimligt det där med katterna! Bara två dagar sen så han luktar säkert lite skumt fortfarande.
    Jobbigt det låter med amningen, hoppas det blir enklare snart. Kram!

    Hej Frejis, ser att du är hemma än! Hur mår du?

    Idag gjorde jag och maken en minifjällutflykt, strålande väder, mysigt. Ikväll har jag och en jobbarkompis provat spåra blodspår med Korven, han var jätteduktig mattes lilla skrutt! Sen var vi och tränade också, äntligen har terminen kommit igång. Dock deppar jag för jobbarkompisen (min enda "vettiga" vän häromkring f.ö) har sökt jobb på annan ort och försvinner troligtvis härifrån under hösten - det kommer bli sååå tråkigt...

  • snaily

    Frejis
    Knepigt med blodproverna! När får du svar? Klart Bumsis är frisk som en nötkärna - hon gillar bara att simma runt i ordentligt med vatten.

    Nej, korvarna är ju inga jakthundar utan vallhundar ursprungligen, så det krävs inga särskilda meriter (utöver utställnings-) för championat. Däremot används de en del till viltspår och kan tydligen bli ganska duktiga på det.

  • snaily

    Frejis
    Ja så kan det bli förstås! Hon kommer i så fall i rätt månad tycker jag som själv är septemberbarn

    www.skv76.se och välj Avel i vänsterspalten, sen Västgötaspetsen och sen rashistoria så finns det lite spännande (?) info.

  • snaily

    Jaa, riktigt urgammal svensk ras! Min korv är ju född med liten "stumpsvans" bara - tyckte förut det var finare med långsvans men det tycker jag såklart inte längre!

    Jag fyller om 16 dagar för att vara exakt. Min mor och far fyller också i september så det är tätt mellan födelsedagskalasen i familjen så här års. Nu blir det i och för sig inte så mycket kalas för mig när jag bor så här långt bort, men pappa fyller 70 snart så då blir det nog fest att ta sig ner till.

    När är ditt BF-datum nu igen Frejis?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor