• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Grattis till tråden!

    Lappis, låter underbart med vinprovning hela dagen Hoppas det inte blir alltför traumatiskt att komma hem... Har du semester ett tag till?

    Muggles, den där restaurangen såg superhärlig ut! *lite avis* Vilken krånglig människa förresten, det där med hittelönen!

    EA, beklagar BOMen... Men låter onekligen positivt med lite kortare cykel, om inte annat hinner ni med fler försök! Hoppas gynbesöket går bra och att ni får nån slags plan.

    Skickar kramar till Tinga och Kängu!

    Jag är också ganska mullvadig, tycker jag själv iaf, -5,75 på båda ögonen.

    Telis, har börjat med dina proggisar nu, tack igen! Nu är det bara en evighets lång väntan på BOM. Blir nog ett högt fall denna månaden är jag rädd.

    Fundering - OM, observera OM!, jag nån gång skulle plussa efter att ha använt prog innan plusset - vågar man verkligen sluta med proggen då? Om man då har en dåligt fungerande gulkropp så kommer det ju bli MF!?
    Koko - hur gjorde du nu senast??

    Lat dag idag, inte gjort många knop! (Fast har beredskap så då är prio ett att lata sig så mycket som möjligt mellan jobben ) Fikat på hembygdsgården och Korven har lekt sig helt slut med en jämngammal valp.

  • snaily

    Evighetslång menade jag! Råkade komma åt mellanslaget... är själv språkpolis så det stänker om det... (försökt tona ner den sidan hos mig själv men inte lyckats )

  • snaily

    Hurra Kängu för att amningen går bättre, hoppas det fortsätter så! - och om det inte gör det så går det ju precis lika bra med selleri... ERSÄTTNING menar jag

    Och hurra Vänner för att du mår bättre av Lergiganet!

    Chips och alkofri öl, mums!

  • snaily

    Koko, tack för infon! Får väl se hur jag gör om jag nån gång får ett plus - vågar inte hoppas att det ska funka första gången för mig också...

    Ego - skitdag! - oerhört trist tradition att drabbas av urinvägsinfektion varje augusti... Öser i mig tranbärsjuice och ligger i soffan och tycker synd om mig själv och ber till högre makter att jag inte måste jobba närmaste timmarna...

  • snaily

    Hej AM
    Härligt med civilisationens bekvämligheter! Kul när barn får såna där favorituttryck, en kollegas dotter hade en period då hon sa "Pytiskt!" hela tiden om allt

  • snaily

    BS, jag inbillar mig att det hjälper på mig, förra gången lyckades jag kurera mig ganska snabbt med Ipren och tranbärskapslar, så jag gör ett försök nu också men är det inte bättre imorgon så får jag försöka ta mig till doktorn. Det är inte jätteilla den här gången som tur är. Hittade förresten det här angående tranbär: www.bmj.com/cgi/content/full/322/7302/1571&pmid=11431298

  • snaily

    Nenne, å så duktiga och fixiga ni har varit! Klart ni ska ha ett majbarn!

    Hoppas väskorna hittar hem snart Lappis! Jobba lugnt idag...

    Oupsie - jag tror "thesis" snarare betyder avhandling (doktors-) än uppsats.

    Korven vaknade 5 imorse Trött matte ska släpa sig till jobbet nu... måndagssegt!

  • snaily

    Oj vilken djungel det verkar vara det där med att välja vagn! (Lägger till på listan över fördelar med barnlöshet - behöver inte köpa vagn... )

    Nu har jag mailat min farbror gyn som haft stängt hela sommaren men öppnat idag, tror jag. Är väldigt nyfiken på mina blodprovssvar som jag inte fått än - blodproverna togs i början av juni Så nu är vi snart igång med fortsatt utredning, känns skönt. Fast samtidigt jobbigt att man måste utredas och få hjälp och inte kan fortplanta sig på det naturliga viset. Jag är lite arbetsskadad och kan inte låta bli att tänka som man gör med ex.vis hundar - kan de inte få "barn" naturligt så ska man inte avla på dem...

  • snaily

    Å jag vet, det är helt vansinnigt resonerat av mig, som tur är tänker jag bara så ibland och tycker inte så egentligen!

  • snaily

    MEN, å andra sidan så sa ju någon att hur fertil man är (eller inte är) inte är särskilt ärftligt, så då kan jag ju helt förkasta min sunkiga teori, hurra!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor