• Fru E

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM-tårtan lät jättegod!!!
    Man brukar säga att en tårta med två fyllningar räcker till ca 10-12 personer så blir ni 30 så behövs tre tårtor eller möjligtvis två om ni ska bjuda på mer än tårta.
    Kakburken är en farlig sida där kan man hitta allt möjligt! Ett hjärta kan du antingen göra av vit sugarpaste alt marsipan, kristyr, smält vit choklad eller kanderade violer (eller någon annan dekoration) som du fäster med ätbart lim på tårtan.
    Du skulle även kunna köpa pulverfärg och måla ett hjärta på tårtan

  • Fru E

    AM-en långpannetårta funkar minst lika bra! Så slipper du göra så många. Jag hade nog gjort ljusa bottnar till lemoncurden tror jag rent spontant. Spritsa är riktigt roligt när man väl kommit på tekniken, finns många bra filmer på nätet

  • Fru E

    Telis-ingen fara jag tror egentligen inte heller på inseminationer eftersom vi ligger i som vi gör dvs chansen borde inte vara större. Vilket nästan även bekräftats här i tråden.
    Jag vet egentligen att det inte är sista utvägen men det är sista utvägen för ett biologiskt barn och det är skrämmande eftersom det känns så självklart att man ska kunna få barn.
    Vi är ju unga men jag har inte lust att vänta i flera år på barn men kan samtidigt inte bestämma när vi ska gå vidare eftersom det känns som ett misslyckande (förlåt om jag tjatar om det).
    Just nu har jag god lust att rymma min väg till solen och förtränga barnproduktion!

  • Fru E

    Förresten måste man inte göra inseminationer innan man går till ivf??

  • Fru E

    Ska sluta tjata nu så ni andra vågar komma in igen

  • Fru E

    Vickan-tack för kramen normalt kan jag släppa en del tankar och leva men när det strular så är det nästan omöjligt eftersom jag är ett kontrollfreak. Maken däremot är coollugn och förstår mig inte alls att jag ibland mår dåligt och nojjar.
    Jaja får väl bita ihop och se när tanten kommer denna månaden..

  • Fru E

    Lappis-du och maken är enormt duktiga på att leva under tiden!! Jag har inte riktigt kommit dit ännu eftersom jag har svårt att acceptera att det tar tid och kanske inte på naturlig väg men får kanske involvera tjejkompisarna lite mer i diskussionerna så de kan banka mig i huvudet

  • Fru E

    Maken är nog rätt så inställd på att dela 50/50 men jag vill nog vara hemma nästan ett år tror jag så maken får väl finna ett sätt att muta mig

    Tack för alla kloka tankar om ivf tänkandet kommer nog att älta lite till de kommande månaderna . Har inte så många andra att prata med det om eftersom de andra tjejerna inte än är så insatta i barnprocessen.

  • Fru E

    Här blir det nog ett bolasmycke om jag någonsin blir gravid vill säga.........

    Snaily-hur länge är det ni har försökt och hur gammal var det du är mitt minne är inte så långt alltid

    Telis-du får skylla på att du blivit känslig mot mjölkprodukter idag för då sväller ju magen

  • Fru E

    Snaily- men då finns det ju många år till för er .. Pergon kan ju få ordning på din knasiga cykel och få kroppen att fatta att den ska sköta sig!

    BS-hoppas det löser sig för din kollega!
    Tror även jag att ni måste ta striden med Iris nu innan den lill* kommer så att hon inte styr och ställer sedan när ni blir fyra även om det inte är lätt.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor