Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    PB
    aahaa, ska kolla upp den där hortensian i mina trädgårdsböcker. Det är västligt läge så det blir skugga hela eftermiddagen eftersom solen går ner på baksidan av planket. Det som är viktigast är att den täcker den fula baksidan som är mot entrén och så tänkte jag täcka "fötterna" med jättedaggkåpa eller någon annan grön marktäckare och om det är vita blommor på hortensian så kanske det inte behöver vara några mer blommor på marken?
    Hur går det med packning och styling av lilla stugan? Tillåt dig att ta paus ibland!!!! Såg att det var sjukt stresssigt. Ta hand om dig *viftar förmanande med fingret*

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B
    Synnerligen klokt beslut! Dalarna gör sig bäst i solsken och gnistrande snö.

    Vickan
    Tur det, för det hade nog varit övermäktigt att klämma ut. Ja, alla har vi varit små. Jag gick också hos dagmamma men var ÖVERLYCKLIG när vi fick börja på lekis (5-6år). Hade gärna gått på dagis om man hade haft såna dagis som finns i dag, förlåt, föööörskolor. Det känns som när jag växte upp var det mer förvaring av barn och 4 paket med crayon-kritor och en stor pappersrulle.

  • nennesjuttioåtta

    PB
    Klär klätterhortensian in HELA planket? Jag vill ju ändå att det ska synas att det är ett plank...

  • nennesjuttioåtta

    MUGGLAN!!!!!
    Shit vad skakig jag blev, men det verkar ju som det var en helt ofarlig blödning, tack o lov!!!!!!!!!! KRAAAAAM!!!!

    f ö har jag skrockat förtjust åt Livia, vilken stjärna!

    Cicci
    sätt igång direkt, läste i Aftonbladet att någon hade 9 månder emellan sina barn, så du ligger redan efter! heheheh! Bra strategi med Victor, klart han inte vill gå naken till dagis! Mamaaaaaaaa pinsamt! Vad heter dottern nu då???

    Saknar Page.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan
    ja, jag är nog inte rätt person att säga om det verkligen var förvaring eller inte eftersom det inte fanns något dagis där jag bodde , men nu verkar det ju vara mer pedagogik. Och olika inriktningar och så.

    Men busstvätt hade jag tyckt varit kul idag med, hahahah! womwomwomwomwomwomwomwomwomwowm

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    synd med huset, men det kommer fler tåg!

    Tinga
    Stackars Piff, hoppas han kryat på sig!!!!!! Tänker mycket på er, hoppas att sonden sätter sprutt i maskineriet och på verkmästaren i magen så ni kan få ett mer vanligt liv, det är ni så värda!

    Snaily
    hoppas, HOPPAS att det var ett tidigt minus som sen ska få ett strck på tvären och att det där lilla du blöder bara är heeelt normalt och drabbar 40%.

    EA
    Lycka till i ÄL-skumpadumptider. Och du, jag och maken förstår HEEEELT hur du känner angående ivf, men när man väl bestämt sig för att köra och är mitt uppe i det så är det inte så stor grej och nu, efteråt, känns det absolut inte som något misslyckande, bara ett hjälpmedel, som sagt. För vi behöver ju hjälp. Det kanske funkar ändå men vem vet när? Med ivf så får man en plan och ett stöd i ryggen att man inte skjuter i blindo. Det är SJUKT psykiskt påfrestande också, särskilt i väntan på resultatet av ÄP men om ni båda vill testa det så har ni styrkan i varandra. Framförallt vet man att nu har vi iaf gjort vad man kunnat och med bästa expertisen - och kanske får man även ett svar på varför det inte funkat tidigare.

  • nennesjuttioåtta

    PB
    ja, den där rabatten blir ju inte av i år för det hinner jag nog inte (har några meter kvar på den andra att gräva ur först och sätta bärbuskar där senare i höst) men de som finns har de verkligen tänkt på det där, att det hela tiden ska finnas något som blommar. Så det förpliktigar ju. Tusen tack för tipsen!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    oj mitt inlägg var ett svar på ett tidigare,
    knorrsnorreblötfisdynga! Jävla tantusling! Var det första cykeln med pergo? Min cykel var nog bäst gången efter pergoomgången, första gången jag åt pergo så blev min cykel 40 dagar lång... Minus så klart. Men kommer inte ihåg om jag spottade något, tror inte det.

  • nennesjuttioåtta

    just nu har jag en enoooorm bolltistel som blommar, så himla cool med de där små sföriska taggbollarna som skimrar i blått (några har även fått blombladen nu).

    BS
    Smultron nu? Lyllo! Mina har slutat bära för länge sen. Fast det kanske beror på sort, jag har både i landet och i slänterna och inne i skogen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor