• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hallvägs - hur stavar jag egentligen?

    Haha, Kängu - jag såg inte ens att du kallade honom för "maken" - det känns som om vi är så gott som gifta redan... Ska bara komma till skott rent praktiskt också!
    Fast mannen gjorde ett nytt xls-dokument i helgen - med namnet "Bröllopsplanering". Måste ju betyda att vi har börjat lite smått! Vi är såååå sega med att komma igång med detta, borde verkligen börja kika lite på lokaler/kolla av hur många vi i så fall skulle bli osv. Fast ibland känner jag fortfarande för att dra utomlands istället

  • Piggelin1

    Nu såg jag ditt inlägg om lunch, vore jättekul!
    Ska bara stämma av med en kompis först, som jag mailade i förra veckan & frågade om hon ville luncha på just tisdag eller torsdag! Jag återkommer så fort jag vet mer!

    Kul med lunch på stan - vart ska ni gå? För jag antar att det inte är lunch i "din" stad/håla?

  • Piggelin1

    Trevligt med Rosencaféet!

    Liten - både mannen & jag älskar att ordna kalas, men bröllop är så stort, kostar en hel del (=resor som går bort) & framför allt så måste man boka så himmelens långt i förväg för att få tag på en lokal & just detta gör att det känns lite segt att komma igång. Det där med lång horisont & boka långt i förväg ligger inte riktigt för oss, plus att våra fester ofta har ett ganska enkelt/lättfixat upplägg. Bröllop känns ju inte riktigt som om man fixar på några veckor...

  • Piggelin1

    Preciiiis - vi vill ju inte ha ett vanligt party hemma, då blir det ju ingen skillnad liksom!
    Kanske därför gifta-sig-utomlands-tanken fortfarande spökar!
    Jaja, i-landsproblem helt klart, lovar att hålla er informerade om det händer ngt med xls-arket

  • Piggelin1

    aha, det hade jag gömt - bra att veta! När stänger de ner?

  • Piggelin1

    Kanske kan liva upp tråden med ännu en länk till en lägenhet som den där ueberarbetade mäklaren här i stan ska sälja?

    www.alvhemmakleri.se/index.php&object_id=OBJ17735_986304574&view=images

    Jag blev sjösjuk av tapeten i sovrummet - alldeles för litet rum för en sådan tapet i hela rummet - tycker iaf jag

  • Piggelin1

    Förresten. på bilderna på denna sista länken - dynorna som är på balkongstolarna - det är sådana rödvita som vi har, såg jag nu!

  • Piggelin1

    Läskigt, AM! Här i Gbg känns det som om det är hyfsat lugnt på svininfluensafronten än så länge. Hörde av en kompis att på hennes kompis jobb var det en som åkt på det, men det är den enda jag hört om hittills. Ni kanske åker på det snabbare i Hufvudstaden än här?

  • Piggelin1

    Snaily - jag lovar att konsultera alla er härinne om/när vi väl kommer igång med planerandet så småningom! Det om ngt lär det ju finnas kunskap om här

    På tal om dubbelnamn, känner till två små med just detta, men vill inte outa de exakta namnen här, speciellt det ena har jag aldrig hört innan (dock fint tycker jag!), så det vore orättvist mot dem att berätta det på ett öppet forum. Skulle ngn smygläsa här som känner dem, så vet de direkt vilka jag pratar om i så fall.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor