• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Sweet, underbart med semester äntligen! Värme - jag kan ta lite om du tycker ni har överskott!

    30 september, ska bli spännande att se om hon trivs där inne ända tills dess!

    Nej, dags för sängen snart tror jag.
    God natt!

  • snaily

    Men hallå där - är det ingen som tänkt på att det är FREEEDAAAAG??? (För det är det väl? Jag som har semester har lite dåligt koll!)

    Liten - låter nästan som det är dags att ta det lite lugnare med spinningen. Och apropå brösten får du väl "dra in" dem med nån tajt sport-BH på jobbet Vilken vecka är du i nu? När har du tänkt att berätta?

    På tal om träning och sånt har jag varit sjukt lat hela sommaren, så trodde jag skulle typ kräkas blod av boxträningen igår, men det gick förvånansvärt bra! Så nu blir det nog spinning på söndag också.

    Lappis din gamla samuraj!! Coooolt!!

    BS
    Iris trots låter såååå jobbigt!! Förstår absolut att ni blir frustrerade och tappar tålamodet ibland.
    Ja, liiite annorlunda miljö kan man säga att vi har här uppe

    Snart ska vi iväg och äta lunch på gourmetrestaurangen jag brukar tjata om, som tyvärr stänger för säsongen nu och öppnar igen till jul.

  • snaily

    Lappis
    Welsh corgi cardigan! De och korvarna är släkt, man tror att vikingarna tog med sina svenska spetskorvar över till brittiska öarna, och/eller att de tog med brittiska cardiganliknande korvar hem till Sverige. Man tror att den brunröda färgen en del västgötaspetsar har kommer från cardiganarvet.

    Det är fantastiskt vackert i Abisko och däromkring!

    Kul att restaurangägaren mindes din pappa! (Och att det är samma ägare fortfarande, för antar att det var ett bra tag sen din pappa brukade hänga där!)

  • snaily

    Halloj i tråden

    AM, ha en härligt dopfirande idag! Ät några muffins för mig också

    Cicci - kram! Hoppas du har stöd av dina nära och kära men även hittar någon bra professionell hjälp!

    Ore
    Bra att du fick maken med dig på kursen, trist att det inte var mer nyttigt men hoppas på mer spännande innehåll vid nästa tillfälle!

    Liten
    Jobbigt med din mormor! Hur gammal är hon?
    Min mormor (96) bröt lårbenshalsen i somras men har repat sig hyfsat verkar det som. Dock är hon jättedement vilket är jobbigt såklart...

    Frejis
    Bumsis tänker inte vänta där inne så länge till som det verkar alltså! Spännande!

    Izzie - cykelfest låter hur kul som helst, jag vill också gå! Tyckte också pannacotta lät som en utmärkt dessert som går att göra i förväg (chokladpannacotta med hallon, mmmmm!), finns säkert fler såna men jag kommer inte på några riktigt...

    Vickan
    Er julplanering låter som en bra kompromiss! Blir ju mycket bilåkande när man bor långt från varandra men vad ska man göra...
    Vi funderar över hur vi gör med jul i år... Att fira med makens familj (läs: pappa) är inte ett alternativ då de nästan inte firar jul alls. Nya traditionen i min familj är att fira hos min syster och svåger - mycket folk, trångt, många hundrädda barn... känns inte helt lockande men några dagar står vi väl ut.

    PB - du är ju här fortfarande! (refererar till gårdagskvällens diskussion) Pustar ut å dina vägnar! Håller med de andra - vilohem!!!

    Tinga
    Mja, finns en annan året-runt-öppen restaurang i byn (förutom pizzerian alltså), helt ok mat men inte alls samma kulinariska upplevelse som på den som stänger snart. Sen finns det ännu en, snäppet bättre, men tror den öppnar kvällstid först framåt vintersäsongen.

  • snaily

    Ego
    (fasen vad svårt det är att skriva med en bökig korv i knät, som blivit för stor för att sitta i knät!)

    Jag fick psykbryt light igår morse när ÄL-testet gav fullt utslag. Hade nämligen inte lyckats "få till det" på flera dagar innan så fick lite lätt panik över att det skulle vara för sent Nya simmare kom på plats igår förmiddag, hoppas verkligen inte de kom för sent. (Sen kan jag i och för sig också känna - spela roll, det blir ju ändå aldrig någon graviditet av det...) Tror maken börjar känna sig lite pressad av det här projektet också. Tycker ofta män beskrivs som "maskiner" med ständig lust, men jag antar att min make inte är ensam om att ha svackor ibland... Men känns VÄLDIGT jobbigt när de svackorna krockar med ÄL-tider...

  • snaily

    Vickan och PB - tack! Känner mig inte lika ensam om fenomenet längre...
    Och Lappis - grattis!

  • snaily

    Lappis förresten
    Smygläste i resetråden om dina funderingar om resa Nordnorge/Sverige - vill bara påminna dig om att det är midnattssol där om ni reser på sommaren
    Skämt åsido - tror jag förstår att du menade sol och värme och mer eller mindre garanterat fint väder (och inte omväxlande regn/finväder/kyla/dimma/midnattssol).

  • snaily

    Lappis
    Definitiv grattis till både och! (även om det främst var maskinen jag tänkte på)

  • snaily

    Lappis
    Har inte varit där uppe så värstans mycket tyvärr. Fjällvandrat från Abisko och en bit söderut i slutet av juni - vilket är väldigt tidigt och risk för att det är en del snö kvar och ganska blött. Men skönt om man inte vill trängas med alltför mycket andra vandrare.

    På bröllopsresan i höstas (oktober) åkte vi tåg till Narvik och därifrån hyrbil till Lofoten. Lofoten är klart sevärt!! Men även Bodö och Tromsö i krokarna ska vara väldigt fint.

    Juli/augusti tror jag är bästa tiden.

    PB
    Vad mysigt det låter med jul i sagoslottet!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor