• Ore

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM: Är Hektor redan fyra månader? Vart tar tiden vägen...?

    Tinga: Renoveringsröra låter ju överkomligt när vädret tillåter att man är ute i trädgården istället Härligt med Piffs ökade aptit, och viktuppgång!!!

  • Ore

    Förresten, PB: Det har inte kommit upp någon gång, att det finns ett fotoalbum. Mailar man en bild till Telis så lägger hon upp det i sitt album och skickar länken till albumet. Så där finna massa roliga bilder, och våra riktiga namn bl.a...'

    Nu kanske det inte är läge att maila Telis precis just nu, när hon befinner sig på Rivieran...

  • Ore

    BS: Det låter inte ett dugg roligt med en liten fröken tvärtemot att ta hand om, och dessutom få foglossning... KRAM!

  • Ore

    Inser att det är väldigt smidigt att ha hand om syskonbarn, man behöver bara önska att föräldrarna kommer hem och tar över istället för att önska dem dit pepparn växer... Fast överlämnandet kan dröja ALLDELES för länge ibland Särskilt när de små liven är så stora att de kommer med argumenten "så gör inte mamma", eller "min mamma säger att jag inte behöver det"... (Har passat mina syskonbarn väldigt mycket, periodvis upp till 2-3 gånger i veckan)

    PB: Woohoo, budgivningen är igång. Bara att sitta och vänta på att buden tickar in, spännande Jag tror att när sjunde budet kommer så kommer ni hoppa, skutta och dansa. Någon som sätter emot???

    Snaily: Kan tänka mig att det var sött med två små valpar som leker... Den roligaste hundlek jag har sett var en border terrier och en labrador. Border terriern var HELT övertygad om att hon var störst, bäst och vackrast. Framför allt störst... Såg väldigt roligt ut. Även när två litet halvsnopna hundar sprang ut på bryggan och helt plötsligt låg i vattnet...?

    Sweet: Är det till helgen familjen kommer hem? Förstår att du saknar dem...

    Kängu: "Godkännande" låter bra

  • Ore

    Nu tänker jag vara litet ego här: Vad har bäst effekt mot halsbränna. Testade att köpa Samarin igår. Kände effekt, men den är inte så värst långvarig har jag märkt. Finns det något bättre att prova?

    För övrigt så har jag gått hela dagen och känt mig otroligt lycklig, glad och tacksam över att jag inte har några som helst känningar av foglossning. Känner mig väldigt rörlig, överlag, och det är jätteskönt. Att förlora min rörlighet är ett mardrömsscenario för mig.

    Nu ska jag boka in ett möte, sedan gå förbi "min" processenhet och efter det fortsätta hem och vila mig ett tag innan jag åker upp till husbygget. Ländryggen är väl det som får sota litet för mina promenader.... Någon som har ett bra stretchtips för hur man som gravid kan stretcha musklerna i svanken/ländryggen? Magen är i vägen för mina vanliga stretchövningar.

  • Ore

    Piggelin: Det där med salt = underbart har jag och mina kompisar konstaterat är helt och hållet en vanesak. Är man uppvuxen med saltvatten föredrar man det, och är man uppvuxen med sötvatten så är det favoriten. Själv tycker jag att saltvatten är klibbigt, svider och så måste man akta sig för maneter dessutom... (Märks att jag är från inlandet )

    Fast det är rätt så trevligt vid kusten ändå...! (Mina år i gbg gick inte helt obemärkt förbi...)

  • Ore

    PB: Du är inte ensam om att vara sorgligt oberest i Skåneland... Å andra sidan har jag faktiskt en tanke om att det kan vara smidigt att semestra i Sverige med småbarn, och då har jag ju mycket kvar att se och uppleva, utan att behöva upprepa mig

  • Ore

    Gaviscon noteras tacksamt, och ett besök på apoteket planeras in. Helst imorgon...

    Tror INTE att du påminner om kåta Gun för fem öre... Men jag har inte sett så mycket på kvarteret Skatan.

    Pippschema låter ju inte så spontant, direkt... EA, tror inte heller att din make klagar om det blir BJ istället

    PB: Tjohoo för höjningar! Hoppas det blir många fler!

    muggles: Håller tummarna för att det billigare huset ändå är för dyrt för de som tingat det, eller nåt liknande... I så fall kan du ju kanske komma hem från semestern som husägare (sånär som på någon/några namnunderskrifter, kanske...)

  • Ore

    Kängu: Drömjobb är till för att söka. Ev praktiska bekymmer kan man ta om/när de dyker upp Heja!

    Tack för tips om halsbrännetabletter, ska kolla mer på det imorgon. Gaviscon eller Losec mups verkar vara de hetaste alternativen...

    Cicci: Låter jobbigt med en panikångestattack, men bra att du fått hjälp! KRAM!

  • Ore

    Lappis: Vin och prat halva natten låter väääldigt trevligt, även om det inte är optimal uppladdning för jobb...

    Muggles: Åh, man blir ju inte alls avis på din beskrivning av resan. Närå... Drick en Breezer för mig med

    BS: Skönt att det blev en bättre morgon med Iris idag!

    Cicci: Det låter inte så konstigt att du mår dåligt. Det är ett väldigt jobb att se till att alla andra mår bra och är nöjda, vem ska se till att du mår bra och är nöjd? Det kan bara du själv göra... Hoppas du hittar någon bland "psykofolket" som kan ge dig bra hjälp, och som du har förtroende för. Så att det inte bara är på ytan du mår bra. KRAM igen

    Snaily: Semester är alltid trevligt Och jättestort lycka till på hundutställningen!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor