• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS: JAg vet - det är helkul att reta de små argbiggorna!

    Börjar undra om jag allmänt är extra arg på fredagar? Förra fredagen var jag ju skitsur också (fast inte på maken). Varför?

  • fru AM

    MSW: vi har också bröllopsdag på tisdag. Så idag skulle jag leta present till maken - vilket inte var så kul eftersom jag var så arg på honom (så hittade jag inget heller). Får försöka på måndag igen - då kanske jag är mer kär ...

    LAppis: Aha, jag var på NK mitt på dan - misstänkte att alla japaner i stan drogs dit, men jag var alltså lite för tidig! Hälsa lilla pappsen från mig! (om du kan förklara vem jag är och varför jag villl hälsa till honom! )

  • fru AM

    PB: hallå - nu har ni snart dubbla utgångsbudet om det fortsätter så här! Korka upp skumpan!

  • fru AM

    Sweet: jag åt ju fänkålen rå! Oftast bara skuren i stora knapriga bitar... Men några gånger gjorde jag en sallad: tunt, tunt skuren fänkål blandad med apelsin skuren i bitar och sweet chili-sås.

    Eller fänkål, tunt skivad, blandad med pressad citron och havssalt.

    Nu ska jag söva en gnölig Hektor (han gillar inte att jag försöker skriva på datorn)

  • fru AM

    Koko: Hektor blev täppt i näsan så fort han kom hem fr BB ... Det är inte mycket man kan göra när det finns ett större barn hemma. Vi har försökt ha som regel att Livia inte får klappa i ansiktet eller på händerna ... Det har gått ganska bra, men nu är han snorig igen. Mycket Renässans-nässpray går det åt ...

  • fru AM

    PB: Herregud vilken galning! Jag ska aldrig sätta en till salu-skylt på min dörr! Nu har jag lärt mig det.

    Tinga: Gjorde en snabbkoll efter soffbord - hittade dock inga elliptiska men i alla fall:
    www.bolia.com/sv-SE/catalog/Sweden/Bolia_SE/Vardagsrummet/Soffbord/Square
    www.mio.se/Sortiment/Vardagsrum/Soffbord/Mona/
    www.mio.se/Sortiment/Vardagsrum/Soffbord/Uptown/
    www.ilva.se/produkt/5870511/napoli&webgroupid=

    Kängu: oj vilken bra man!

    Cicci: när du tittar in i tråden: Vad fin du var när vi sågs på väg till dagis!

  • fru AM

    Apropå bil: vi har ingen bil just nu men när vi skaffar det igen kommer det troligen bli en jeep som vi kommer låta bli så bucklig och repig som den kan bli. Har man bilen parkerad i våra kvarter så blir den hoppad på och skrapad av fyllskallar på väg fr krogen mest hela tiden. Det är ju helsurt att betala reparation/självrisk för sånt stup i ett.

  • fru AM

    BS: Livia älskar Aquaria! Fiskar, grodor, regnskogsrum - hela kittet. Och pannkakor i restaurangen + fina grejer i souvernirbutiken. Åk dit innan syskonet anländer bara - för man får inte ha barnvagnen med sig.

    Muggles: tänk då kanske det blir hus nu i alla fall! Håller tummarna!

    Ang. folk som sabbar saker: ingenting som sitter löst får vara kvar i vårt hus heller. Allt måste skruvas fast ... Nu har t o m någon snott "ljushållare" från trapphusbelysningen (små vita plaströr - vad ska de med dom till???). Vår fina gamla träbänk som gamlingarna som varit hos tanläkaren kunde sitta och vänta på färdtjänst på var det någon som sparkade sönder för några månader sedan ... Det är inget kul att fixa fin när man vet att folk bara sabbar.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor