• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS: Iris beteende är väldigt väl beskrivet i AWs bok, och där finns även "medicinen" Tja, kunde man få barn utan förlossning så skulle jag ju hellre skippa det men när det nu är nödvändigt så... Övht tycker jag att männen kommer undan alldeles för enkelt i processen - de slipper jaga plus, gravidkrämpor, MF, MA, X, förlossning, amningsstrul, ...

    Lappis: gött att det ändå rör på sig i processen, och nu kan du ju träna och dricka hur mkt vin du vill och äta massor av sushi (kall mat)!!! Roligt med din pappa också.

    PB: lycka till med budgivningen!

    Piggelin: jag tycker det låter alldeles för tidigt med en tvåa så tätt men det är ju jag det...

  • muggles

    BS: annars kanske det är lättare att besöka hennes forum - bara ett musklick bort...

    Sweet: åh tack för gullig kommentar, härligt att du tänker på mig! Det värmer... Jo jag mår rätt bra faktiskt. Blödningen verkar avta och är väldigt liten just nu (men jag har ju fått återfall förut så vågar inte ropa hej än ). Jag hoppas få mig ett skjut innan jag åker för vi har inte kunnat pippa på över 2v!!! Och gör vi det inte innan resan så är ju typ 4v nästan. Jag känner mig sugen men det går ju inte än Rent psykiskt mår jag bra också, känner mig ganska glad att det här är över (peppar peppar) och att jag är "ren" igen. Men fy fan vilken jobbig resa det har varit!!!

    PB: härligt med budgivningen! Vad hoppas ni få (dvs hur mkt över utg.bud)?

  • muggles

    Sjöar har ju ofta rätt äcklig botten. Plus klegg (bromsar) och skit. Men sjön vid vår sommarstuga har fin botten så den är ok. Men hellre öronmaneter än klegg för de jäklarna biter sönder mig!

    Piggelin: vilket schysst ställe du hittat! Tips inför makens nästa föd.dag kanske? Du får berätta sedan hur det var! Om man går in på 'Maten' så ser man gardintyget som vi har i köket på en bild
    ps. you've got (e)mail! ds

  • muggles

    Alltså det låter som om vi har pippschema hemma (pippa varje vecka typ) men så är det ju inte. Jag är verkligen sugen sedan en tid tillbaka men får ju avvakta - det är därför jag vill pippa och inte för att det gått x antal veckor Var bara tvungen att förklara det...

  • muggles

    EA: ja OJ vad ledsen han ska vara för det... Synd om dig dock som inte kan förvänta dig samma sak med tanke på spottings el??

  • muggles

    PB: jag håller alla tummar för er! Men det ser ju bra ut med så många intressenter... Vi har varit på några visningar (visserligen hyfsat centralt i Gbg men ändå) och där har det stigit ca 5-600 000 från utg-bud...

  • muggles

    Fasen också, jag har hittat ett hus (nybyggt i samma område som det vi hoppade av men billigare) som jag är jättesugen på men det är redan bokat av ngn annan tom ons. Och de kommer säkert att ta det så det sket sig förmodligen. ARGH! Vi har ju som sagt kollat runt lite på hus i områden vi är intresserade av och det handlar ofta om hus som är byggda för 10-40 år sedan i olika stadier av renoveringsbehov och då går de ändå för runt 3,7-3,8 mille... Så ett nybyggt för 3,7 skulle sitta finfint (det vi hoppade av skulle kostat 4 mille)!

  • muggles

    Annars ligger det huset vi hoppade av fortf kvar på hemnet så jag har lobbat lite på maken att vi ska höra om det finns kvar fortf (el om de bara har varit lata och glömt ta bort det). Men han tycker fortf det är för mkt pengar.

  • muggles

    Cicci vännen - GROUMPF-kram till! Hoppas du fick bra hjälp! Panikångest låter läskigt tycker jag...

    Kåta-AM: jag älskar Kvarteret Skatan - precis min humor! Kåta Gun är en absolut favorit!

    PB: låter lovande med buden!

    Vickan: skönt att illamåendet verkar ge sig nu.

    Moa har aldrig reagerat på ngn enda spruta, varken när de gett henne den (aldrig ett pip ens) el efteråt.

    Kängu: tack för all info runt stamningen! Håller med Piggelin om att kunskapsbanken i den här tråden är enorm - och inte bara om barnskaffning! Drömjobb är fö till för att sökas - de växer inte precis på träd!

  • muggles

    Aha, var jag först idag - era slöfockar!!!

    2 dagar kvar att jobba innan sol, bad (hoppas!), Bacardi Breezer (pineapple), tapas, vin, sovmorgnar, mer sol, ...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor