Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    cicci
    på lördag! OK, några dagar till av vånda men efter det så har du iaf det problemet ur världen med namnet. Det kommer att bli rätt oavsett vilket du väljer, det är jag helt övertygad om och jag hoppas att du känner det på söndag och framåt. *kramar om*

    ta hand om dig, och låt andra ta hand om dig.

  • nennesjuttioåtta

    men naturligtvis - hallå ellerrrr! Snailyytyyyy tut tuuuuuuuuuttttt!

    EA!!
    hittar du något? Har du redan börjat spotta igen? NÄJJ! jag säger ICKE ska du behöva spotta mer. Vik hädan, oh du spottande hynda! (nu pratar jag inte med dig alltså, EA )

    BS god natt!!!!

  • nennesjuttioåtta

    tinga
    ååååh vännen!!! Vad ledsen jag blir för er skull. Varför kan det inte få vända för er nägongång? Förstår absolut, eller kan försöka förstå, din frustration och vanmakt, hat och alla möjliga GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhelvetesjävlaskitspottochspä!!!! Det hade varit övermäktigt överjävligt med en av dem, och ni har två. Det är ju inte deras fel, de måste ju också ha det otroligt jobbigt. Hoppas tiden flyger fram så att det här eländet är över.

    alla kramar i världen och värmande filtar, lugn och ro och kärlek till dig och din man!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    *viskar ännu tystare*
    oiih! vad bra! håller tummarna att de inte kommer och att det äntligen har tagit skruv! Akupunktören kanske får rätt redan nu!

  • nennesjuttioåtta

    tinga
    tack, men förstår att det inte cirkulerar så mycket annan energi att lägga på omvärlden just nu. Ta hand om er!!! Det kommer ju att vända, hoppas ni orkar kämpa trots 3 steg bakåt och att någon kan hjälpa er med både avlastning och lösning på matproblem och slem och kräk och att ni äntligen får bli den där fina familjen som det var tänkt att ni skulle bli. Den dagen kommer ju. *trycker på snabbspolning*

  • nennesjuttioåtta

    jädrar vad det låter här, är det raggare måntro?

    här har ju ovitrellesprutan precis slutat verka så nu känns det inte längre som att tuttarna ska slitas från kroppen när jag går i trappor. Thank god. Tur att jag inte har större kupor än A för då skulle de dessutom slå i knäna och göra ännu mer ont.

  • nennesjuttioåtta

    jaha, det var snailys make som tutade "la cuccaracha"...

  • nennesjuttioåtta

    nu ska vi sova. Försöka åtminstone och i morgon är det *rknar snabbt* åh nej.. bara onsdag. Bajs!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    good night godd night wherever you are

    tinga och Cicci
    alla styrkekramar i världen!!!

  • nennesjuttioåtta

    victory
    tänker ofta på dig och din son! Beklagar verkligen det ofattbart sorgliga och ryser vid tanken att såna saker ens får hända. Många kramar!!!!!

    PB
    Välkommen till nya hemmet!
    När blir det inflyttningsfest?

    telis
    ååååååååh en gravidmage pawh riktitt!!!!!!!!!!!

    EGO
    hade så svårt att sova i natt så det var otroligt. Sen vid fyra började nancy hulka i sängen men mannen for upp som en combatsoldat och bar ut henne men det gick bra, hon hade nog bara satt ett hårstrå på tvären. Sen kom hon ynklig tillbaka med späda kraxningar och bet mig som vanligt men då klapprade jag med tänderna tillbaka så då blev hon skiträdd och då fick jag jättedåligt samvete. Drömde att vi hade en bebis igen, men det var himla svårt att veta var jag skulle göra av den medan jag och mannen skulle försöka ligga med varandra på grannens infart (!). Men då kom mamma så då blev det ju varken eller.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor