• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Gosnosen
    Håller alla tummar för er ÄD!!

    Ore
    Nej, det är så fiffigt att vi är undantagna arbetstidslagstiftningen! Det heter att vi har förtroendearbetstid, och då kan man jobba hur lite eller mycket som helst! (Tror det kallades oreglerad arbetstid förut.) Vi har ju OFTAST inte jättestor arbetsbörda på jouren, jobbar oftast inte hela nätter osv, men det är drygt med jour så ofta!

    Lappis
    Håller med Ore - det är ju helt underbart att du känner dig lycklig nu!

    BS
    Min lutealfas har varit lite svårräknad pga mycket spottings, men 7-8 dagar som kortast och 14 som längst. Jag ställer gärna upp på att vara den där "någon" som ska bli gravid snart! (Hoppet är verligen det sista som överger en...)

    Har inte riktigt tänkt igenom det där med adoption, och inte pratat med maken om det... Helt omöjlig tanke är det inte, för mig iaf.

  • snaily

    Lappis
    Låter som ni har en mysig kväll med god mat!
    Här händer det inte så mycket alls (just nu, peppar peppar, är överlycklig så länge telefonen är tyst) - har ätit en tidig middag och leker och tränar lite tricks med Korven. Han är så duktig så det inte är klokt! I alla fall hemma i köket - det blir nog värre på valpkursen på måndag...

  • snaily

    Snorkis
    Har faktiskt inte fått något vettigt svar på det där med lutealfasen - han har mest hummat lite och rekommenderat Pergo, ifall det är bristande ÄL som ställer till det.

  • snaily

    EA - nej JAG vill (Och så svarar du: nej, jag! och sen håller vi på så i några timmar )

    Men OM det skulle bli så illa att det inte tar sig för någon av oss under hösten, så kanske vi kan ta oss genom ivf-cirkusen ungefär samtidigt!

    Superbra att du fick prata ut med maken iaf!! Han hinner säkert vänja sig vid ivf-tanken under hösten. Fast du ska ju plussa snart, så det ordnar sig ändå!

    Jag skulle lätta på hjärtat inför tjejkompisen om jag var du, men det kanske är för att jag har lite allmänt svårt för att hålla saker hemliga. Har redan "råkat" berätta om våra barnlöshetsproblem för x antal kompisar...

  • snaily

    Ok mamma, lovar att inte bråka mer... *skamsen*

  • snaily

    Måndaaaaag! Trött!

    Håller tummarna för den gula värphönan idag, lägg nu många äggstra fina ägg i korgen!

    Och apropå det som diskuterades i helgen - i en rättvis värld är det absolut Nennes tur att plussa nu - nej förresten, det var hennes tur för länge sen!
    Men jag hoppas verkligen att det inte råder nån slags ransonering på plus, för jag skulle verkligen också vilja ha ett...

    Hm, det var nog något mer jag skulle säga, men är för måndagstrött.

    Kram till alla!

  • snaily

    Nenne - hurra för de 8 befruktade, det är ju toppenbra! Men dragskåp låter lite dragigt och kallt för de små stackarna? Värmeskåp?
    Lördag är väl en strålande dag för "ägg-i-ploppning" för då fyller jag nästan-tant (5 år innan skräcködla). Fast vet inte om man ska fira eller gråta?
    Coolt med klickerkatt! Är det frolic som funkar bäst även på henne?

    Telis
    Hej igen! Men fasen för att vara sjuk på semestern! Krya på dig!

    PB
    Har flytten gått på riktigt idag? Nej nu ska ni såklart aldrig mer behöva flytta, inte från det drömhuset!

    Oupsie
    Får kanske överväga flytt ner till "din" klinik så småningom... fast extra jobbigt om alla kollegor blir gravida och man själv inte kan. Jag kanske är immun mot smittan menar jag

    EA
    Bra att du pratat av dig ordentligt med kompisen, det behövs ibland! Skaffa valp är mitt tips för att lindra avundsjukan I somras när vi träffade makens kompisar som hade en nyföding så kändes det såå skönt att ha Korven i knät att gulla med! Inte en bebis men så nära man kan komma

    Skickar kramar till Cicci, MSW och alla som kan behöva - inklusive mig själv då kanske som är nere i en liten deppsvacka.

    Massor att göra på jobbet just nu. Vet inte hur det ska bli när vi blir en mindre. Idag blev det bestämt att hon jobbar 2,5 månad till.

    Igår kväll var vi på valpkurs, det var jätteskoj! Korven var superduktig på allt utom på att gå fint i koppel med 10 andra tokiga valpar runtomkring sig - inte så konstigt kanske.

  • snaily

    Mer ego
    Imorgon ska maken på en anställningsintervju. "Bara" ett säsongsjobb, så även om han får det innebär det inte att vi sitter fast här för evigt (nu när jag just börjat fundera på flytt och jobbyte menar jag).

  • snaily

    BS
    Förstår absolut att ni inte kan/vill skaffa hund om den måste vara på hunddagis! Det är säkert en jättebra lösning för många men själv tror jag inte jag skulle ha hund om jag inte kunde ha med den på jobbet.
    (Lite förvirrad bara - har jag skrivit att jag tycker ni borde skaffa hund? Mer än att jag gör hundreklam i största allmänhet hela tiden förstås... )

    AM, tack!

  • snaily

    Vilka fina bilder från resan Telis! Blir lite ressugen.
    Hoppas verkligen inte du fått grisflunsan!

    Mugglan
    Känner inte svettlukten, bedövat mitt luktsinne med betydligt äckligare grejer på jobbet idag (hade jag varit gravid hade jag säkert kräkts)

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor