• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    passionsblomman - ny spis för vettig pris hittar ni säkert på tretti.se - en sajt som jag inte tror att man kan tipsa om för många gånger *fnissar*

  • viktualia

    Liten med Mindre skrev 2009-09-14 09:02:40 följande:


    Det är nog en annan skånsk (?) dessert - slättbosnus i så fall:recept.nu/1.193361/recept.nu_redaktionen/efte...Nån som prövat?
    Vi äter en variant av det där på jul. Pappa har ett gammalt recept som används. Samma grund men med riven blockchoklad och en skvätt lingonsylt också. Serveras med vaniljsås. Himla gott men sjuuuukt mastigt!!!
  • viktualia

    Nenne - häftigt med 18 ägg!!!!

    Vaccin - jag lär ta vaccinet även om jag egentligen tycker att det är trams.. men så jobbar jag nära några av krisorganisatörerna också och skulle bli så tjatad på att jag inte ids.

    Ego - måste nog snart kunna påstå att illamåendet gett sig. Däremot blir jag fortfarande svårartad åksjuk.. men men.. det är ju det illa i jämförelse så jag är mest glad.

    En av kollegorna som väntar barn gick till läkarn idag pga sammandragningar. Jag började genast grubbla över hur sådana känns... har ju en massa magkrångel som jag "alltid" haft och som gör att det är svårt att lista ut vad som är vad.. men men... hittills är det mest lite magknip nån gång ibland och det kan väl inte vara farligt.

  • viktualia

    Passionsblomman - men gumman!! jag förstår att du är så trött att du gråter men jag måste påminna om att du är på väg mot något bättre! mindre trängsel på hemmaplan, ett vrålhäftigt hus och närhet till ett skojig bageri! Tänk på målbilden - när allt är uppackat och på plats! Och dit är det inte odrägligt långt, du är bara odrägligt trött!!

    Ett gäng kramar till!!!

  • viktualia

    Passionsblomman - jag känner igen känslan ALLTFÖR väl.. har flyttat lite väl många gånger och många av gångerna har jag slitit ända in i kaklet av olika skäl. Usch... blir matt bara vid tanken!

    Och är det nån gång i världshistorien som man ska unna sig godis, extra många pussar, sno till sig sömn man inte hinner osv så är det när man mår som du gör nu!

    *skickar över en chokladkaka och en portion ork*

  • viktualia

    Är helt tagen efter att ha läst om Victory... backade en tråd och läste om vad som hände... vardagsnära mardröm är bara förnamnet....

    Fick nyligen veta att en bekant till mig gömmer flyktingar igen - jag blir lika GRYMT AMBIVALENT varje gång det är i görningen.. och det har väl pågått till och från i 20 år. En kompis hade skänkt babykläder till den gömda familjen eftersom ett barn till väntas inom mycket kort.

    Snurrig värld!

  • viktualia

    FruLlis - Page mailar lite då och då... däremot har vi inte fyllepratat på länge... mest för att jag inte super så mycket.. fniss fniss... borde skärpa mig och ringa Pagegumman... återkommer med rapport

    Cicci - *kramar om* Du måste ta HAND om dig, gumman!!!!

    MrsB - vad skoj med responsen från eleverna!! grattis!!

    Brunch - jag har en uppseglande smidig lösning på en Sthlmsresa. Tjänsteresa till storstan en fredag är ju en höjdare! Alltså kan jag vara i Sthlm 10 o 11 oktober. Är det nån som har tid och lust för brunch då?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor