Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    hej hej
    Ville bara slänga in ett jättegrattis till Frejis med make och välkommen till världen BUMSIS!!!!!

    Och grattis till HUS, Muggles! Jag fattar nog vad ni vill göra bakom klippan *nudge nudge* Vad msyigt!!!

    Här är det så torrskrapat på den fronten att jag nog snart betecknas som oskuld igen. Men får se om jag får tag i något löst hängande föremål på mannen innan vi somnar. Båda har varit iväg på kurs och/eller kickoff och fick iaf åka samma tåg hem igår. Skönt att kunna luta sig mot någon som vet hur man egentligen mår. Jag har försökt hålla humöret uppe men eftersom flera av dem väntar barn så var det mycket prat om det och naturligtvis frågor om hur jag kunde både vara gift, ha hus och vara så hiskeligt gammal (i jämförelse, hallå, var det inte sthlm som har så hög medelålder på första barnet??????!?!?) UTAN BARN!

    Nej, helst vill jag bara sova.

  • nennesjuttioåtta

    PB
    ja vad säger man. Jag skakade långsamt på huvudet och tittade med blicken *jag är ett snällt fån men just nu fräter jag sönder dig inifrån utan att du märker något* Fast det var ju inte frågan "vaför?" som kom upp utan det var mer. Du är gift? Ja. Visst bor ni i hus? Ja. Men ni har varit gifta några år va? Ja. Men inga barn? Nej.
    (och här började nog killen känna att gomseglet höll på att trilla av)

    lappis
    Tråkigt att hon är olycklig och det måste kännas jobbigt att man är det när man säkert förstår att andra människor tror man har det kalas hela dagarna.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    ja, vi tänkte ta en kull från henne. Mest för att vi vill ha två katter, och blir det fler så har vi flera som vill ha en Nancy
    Fast just nu tycker jag hon har börjat bitas lite väl ofta. Fast hon hugger inte så hårt men det blir ju ändå märken efter tänderna (inga som sitter kvar). Smakar jag salami, eller vad är det? P biter hon nästan aldrig. I morse bet hon mig i skenbenet när jag precis klivit upp. Fast då hade jag ju svettats på natten som vanligt som en jävla klimakteriekossa så det kanske lockade med lite salt.

    Snaily
    hon ligger ofta på rygg och gnussar som en hund, på mattor, mot trottoarkanten och stenläggningen. Ska man kolla det eller är det normalt? Iofs kan hon ha fått lite isolering på sig eftersom hon smet in på vinden när vi installerade kaminen i helgen... jag har borstat henne men det syns ingenting. Mina katter jag haft har aldrig gjort så men hon är ju uppenbarligen inte som andra. Hon trampar ju inte heller innan hon lägger sig utan lutar bara omkull sig POFFFFFF helt plötsligt utan förvarning.

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    Krokodiler är också gulliga i så fall.
    Hon börjar ju med slick men sen hugger hon. Så salamiteorin blir mer och mer trolig. Eller kanske medwurst, jag äter inte så mycket vitlök.

  • nennesjuttioåtta

    MEN ett framsteg, hon är ju inte så kelig förrän hon själv vill och ligger hellre bredvid än på en men igår så lade hon sig faktiskt på mitt bröst så jag somnade framför soffan med en prickig, hårig boll som sista syn innan det blev svart. Mysigt!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Nancy gillar inte heller det, eller också gillar hon det men tror att man vill leka dödaråttan för hon kurrar med. Hon vill gärna vara med överallt men ibland om man ska klappa henne så bara sjunker hon undan.

  • nennesjuttioåtta

    äpple- och choklad lät ju så där... Har du mycket äpplen över?

  • nennesjuttioåtta

    Vi ska till makens föräldrar i helgen och röja i skogen inför avverkning. Först tänkte vi ta med murikkan och göra något gott men det verkar som det ska komma snöblandat regn så vi avvaktar kraftfullt och hoppas på att elda som fan i stugan så vi kan laga mat där istället. Hua! I morse höll mina lår och fötter på att trilla av när jag cyklade, det hade ju inte varit så bra. 1. Hur skulle jag kunnat trampa då? och 2. Vad gör jag när farten tar slut??

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Äppelmos går ju bra att frysa också. Min kompis har ett äppelpajrecept som är sjuuukt gott men tydligen jätteenkelt. Massor av deg är det och med vaniljvisp på det så dreglar jag bara av tanken....

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor