• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis - nej, om du går förbi en gammal DUKA affär så heter den numera Cervera.

  • Lapinette

    Det hade jag också tills jag fick ett mail från fd DUKA (eftersom jag hade med dem i min undersökning). Just då hade de utförsäljning i DUKAaffären i närheten av mitt jobb men jag trodde de enbart skulle renovera, inte byta ägare.

  • Lapinette

    Liten - följer den spännande budgivningen! Slå dem på fingrarna bara!!!

  • Lapinette

    Tror det där med om man har kul ihop eller inte mer beror på personlighet än ålder ... eller? Vad vet jag som avgudade min storebror som är 10,5 år äldre än mig. Visst vi lekte aldrig som barn men numera umgås vi frekvent och har det jättetrevligt ihop. Tycker jag och min bror har en närmare kontakt än vad maken och hans bror har (och det är bara 10 månader mellan dem). Fast visst de lekte nog mer tillsammans än vad vi har gjort ... så det beror nog lite på vad man vill ha ut av syskonförhållandet. Själv har jag aldrig saknat eller mått dåligt av att leka själv.

  • Lapinette

    Svamlar en massa idag ! Snacka om låg arbetsmotivation när man snart ska bege sig iväg. Måste även packa!

    BS - hur långt blir det mellan Iris och busfröt i magen?

  • Lapinette

    BS - 2,5 år istället för 2 år ... vad gör det för skillnad? Som sagt, leka tillsammans är ju skoj men det kan man ju även göra med kompisar.

  • Lapinette

    Kikar in lite snabbt och har lånat svärmors dator för att titta hur det gått för Telis. Så du hade rätt - det är en kille! Åhhh... vad härligt att allt spåg bra ut.

  • Lapinette

    Har snabbspolat förbi de senaste dagarnas inlägg. Har säkert glömt massor som jag hade tänkt kommentera.

    Kokisen ? stort grattis till lillebror! Låter dock lite läbbigt med ambulans och akutsnitt.

    Sweet ? härligt med en ensamhelg även om jag förstår din längtan efter familjen.

    Telis ? nej, blev det ingen USA-resa?!!! Tänk att du tvekade förut och så blev det maken som blev sjuk. Hur mår han och har ni bokat en resa till Grekland?

    Cissi ? nej inte i fredags men i onsdags satt jag där (lunchtid på Tures).

    Snorkfröken ? gällande badrum så har vi vitt stort kakel på väggarna, mindre grått på golvet, lång ekskiva med nedsänkt handfat och stort badrumsskåp från Svedbergs. Sen har vi inbyggt badkar med vit mosaik framtill och på sidorna. Vi gör som många andra dvs alternerar med färgglada handdukar, på vintern blått och på sommaren limegrönt.

    Passionsblomman ? lycka till med huset och spolningen!

    Liten ? hur gick det? Har ni blivit med hus?

    Nenne ? saknar dig härinne! Kram och lycka till med sprayen.

    Ore ? jobbigt med familjen ibland. Själv har jag spenderat 4 dagar med min mamma + hela franska släkten och kände mig otroligt lättad när jag klev av flygbussen igår. Sa till maken ?äntligen några dagar för oss själva?. För det blir inte särskilt länge, på torsdag kväll kommer pappa.

  • Lapinette

    Frullan - låter tungt (att gråta hela dagarna) och hoppas dina psykologer hjälper dig på rätt köl.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor