Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM, ujuj för grannar som skakar av skräck! Själva är vi lite oroliga för att våra grannar ska tro att vi är barnmisshandlare eftersom vi nästan varje morgon får bära en illvrålandes Iris ut till bilen och rätt ofta kommer hem från dagis med henne i samma skick.

  • BrudSommar2006

    AM, känner du ingen knöl själv heller längre?

  • BrudSommar2006

    AM, men om den kommer och går borde den ju rimligen ha med amningen att göra och ingen fara, kan väl inte vara en cancerknöl som är där bara ibland?

    Det bästa Iris vet är förresten att kramas och säga förlåt! Verkar dock inte stå i relation till att faktiskt säga förlåt utan mer något man gör när man blivit lite ledsen i största allmänhet...

  • BrudSommar2006

    Ore, nej usch, inte roligt alls, speciellt när lilla fröken tvärtemot väger 24 kg och har utvecklat en teknik där man slänger sig på golvet och blir slapp och hal som en ål! Fast hon är väldigt söt när hon sover...

  • BrudSommar2006

    Tinga, just det, du har haft liknande känslor du också, fast av en annan anledning! Ja tänk om man hade haft två ggr Iris, fy sjutton, det vet jag inte om jag överlevt. Fast dina verkar vara milda till sinnet bara det inte gäller mat?!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vilken spännande dag! Hoppas så att det blir riktigt trevligt! Inga nyheter om kurs på engelska än?

    Muggles, nej men inte du också! Lilla Moa som verkar vara rena ängeln?? Du har rätt, jag ska FÖRSÖKA tänka på hur jobbigt det är för Iris...

    Droppen var när Iris vägrade gå in till de andra barnen och ville att mamma skulle följa med och när jag då tar av mig skorna, tar henne i handen och säger att då följer jag med så skriker hon "NEEJ, inte mamma ta av skorna, mamma gå till JOBBET!" och kastar sig skrikande ner på golvet igen och effekten av en kvarts sittande på golvet för att lugna ner henne var helt borta. Det var bara att inse att vi kunde hålla på så där hela dagen så det vara bara att släpa in henne så att de fick ta hand om henne!

  • BrudSommar2006

    Sweet, jag förstår att du saknar dem! Jag är faktiskt på liite bättre humör nu men det har tagit fram tills nu!

    Mugglan, jag förstår absolut att du anmäler dig som frivillig till en graviditet just nu men vilken människa förutom Cicci och möjligtvis FruLLan anmäler sig som frivillig till en förlossning *ryyys*!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, pratar han svenska? Vår japanske granne pratar med en ryslig brytning, det är endast med lite god vilja som man förstår honom, men han är väldigt trevlig! Fast inte så mån om vare sig sitt hus eller sin trädgård. Törs inte tänka på hur det ser ut invändigt med tanke på hur resten ser ut, inklusive hans bil! Men som sagt, trevligare person får man leta efter!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag menar det verkligen inte på något elakt sätt men jag tycker också att det här med adoptionen är så himla spännande så jag hoppas nästan att du inte går och blir gravid så att man får vara med till slutet av processen!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja men just därför!

    Muggles, ja blir det inte bättre med Iris framöver så får jag väl rota fram den där boken ur dess gömmor i mina föräldrars lada där den legat nedpackad sedan flytten!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor