Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    nu är det ju mer livet i sig som krisar än oss som par så tack och lov för att vi har varandra i det här, säger jag bara!

    muggles
    vad innebär det hcg? kommer de att göra något nu eller ska ni fortsätta kolla det tills det sjunkit under 5?

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jag såg att jag skrev lite tokigt, självklart tycker jag att det skulle stärka oss och jag vill ju att vi båda går samtidigt i så fall. Vi är ju två vrak båda två. För tillfället känns det ju rätt så hyfsat ändå men vad gör vi om det blir ett bakslag på nästa försök och på sista färskförsöket... hur ska vi hantera det och hur hanterar vi andras graviditeter i fortsättningen?

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    jepp, First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three.

  • nennesjuttioåtta

    så ja, vi har tre försök.

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie
    tycker du resonerar klokt med barnfrågan om du mår så dåligt! Du får inte glömma bort att du ska må bra och det är ju ingen garanti att en graviditet skulle ändra på en depression, tänk om det blir tvärtom? Så ta hand om dig själv och ta tjuren vid hornen och jobba för att bli bra! Men du ska väl hänga med oss ändå?!?

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja den där kön är helt sjuk! Läste på FL om någon som blev jätteglad för de hade varit på samtal och skulle göra sitt första försök november 2010. Och då ska man ha försökt ett år innan man gör utredning som för oss tog drygt 1 år (kanske räknas in i sthlm??) så man bör inte vara åt det otåliga hållet direkt. GAAAH!!!

    muggles
    ååh master!!!!!! Jag måste kolla det där nu så vi överlever hösten

    BTW, det var från the holy grale.

  • nennesjuttioåtta

    alltså tur att man inte bor i Sthlm då, förstår att så många gör IVF privat!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor