• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    När det gäller boende så skulle jag nog säga så här - gå på område och storlek/trivsel på tomt snarare än på själva huset ... Huset kan man alltid bygga om, det är svårare att flytta det ...

    Nu MÅSTE jag ta ett krafttag och leta efter matsalsstolar. De vi har (från 1800-talet) går sönder lite mer för varje gång vi har fest ... Så om någon ser minst 12 stolar i mörkt trä - hojta till!

  • fru AM

    Snaily och Lappis: UPPLEVELSER är ju svaret på alla presentbryderier har ni ju redan greppat. Snaily: en resa till någon historisk plats i Sverige eller utomlands - där det finns några fina kyrkor? Kanske kan man fixa en liten engångskurs i orgelspel?
    LAppis: vad är din bror intresserad av?

  • fru AM

    Snaily: bor din pappa ungefär där du bor?

  • fru AM

    Muggles: jag tycker det låter som ett kanonhus!

  • fru AM

    Lappis: finns ju en hel del smakupplevelser på företaget du-vet-vilket i en galleria nära mig ... Ostronprovning t ex. Även den del "fartupplevelser". Både på land och till sjöss. Och weekendupplägg. Kommer fler i alla kategorier inom kort.

    Snaily: Kan tipsa om Normandie! Makens föräldrar fick en resa dit i 75-årspresent. Vi var bl a i Rouen som hade finfina kyrkor (och förmodligen orglar). Överhuvudtaget var Normandieresan fantastisk! Tyckte alla, från Livia då 9 månader till svärisarna 75 bast.

  • fru AM

    Tycker Rigatipset verkar slå mitt Normandietips med hästlängder! Om han nu är specialintresserad av kyrkorglar. (Tycker det är så kul med folk med lite udda intressen! Minns en kompis pappa som läste europas samlade tågtidtabeller som kvällslektyr ... Fast det var himla smart att ha honom att ringa till sedan när man tågluffade och hade missat något tåg nånstans i södra Tyskland )

  • fru AM

    Liten: eller hur!? Jag önskar att jag hade något sånt där UDDA intresse (smink, resor, mat, bebisar, tårtor och antikviteter känns inte så originellt )

  • fru AM

    Liten: jag tycker du verkar hysa ett brinnande intresse för BAKVERK!!!

    Snaily: vad är en cocktaildykare??? (Har så svårt att förstå hur martiniglaset ska klara sig under vattenytan?)

  • fru AM

    Frejis: Elektrisk liten värmedyna för ryggen?
    Påminn mig, när har du BF? Har ni boat klart? JAg vill upplysa om att jag har en ljusrosa vinteroverall i stl 62 till förfogande till Bumsis om hon vill ha den ... Hektor är för stor och pojkaktig för den

  • fru AM

    PB: har du någon länk till villavagnen?

    Kram och tröst för tant(mens)eländet.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor