• Fru E

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nenne blir så otroligt ledsna för er skull även om jag inte vet precis hur ni känner så har jag en liten aning efter hur dåligt jag mådde för ett par veckor sedan och snart kommer att göra igen.
    F-n varför blir vissa muppade personer gravida sådär och missköter sina barn mm medan andra får kämpa livet ur sig!!!! Blir så otroligt arg och besviken på han/hon/det som sitter där uppe och bestämmer det
    Om ett par dagar gör jag dig sällskap under deppmanteln tills du vill komma upp igen

  • Fru E

    Sitter i soffan och försöker ladda inför besöket hos hoppsan väninnan. Hade känts betydligt bättre att ha maken med sig men han fick rådet från vårdcentralen att inte besöka dem på minst en vecka till . Vet inte vad jag är "rädd" för egentligen mer än att jag ska bli ett våp när jag kommer hem igen....

    Jaja dags att baka lite muffins att ta med sig

  • Fru E

    Mugglan-för mig behöver du inte hålla några tummar är rätt säker på att tanten kommer inom några dagar. Hon är lite senare än de tre senaste cyklerna på kring 26 dagar, är omkring dag 32 idag. Verkar sega igång precis som förra cykeln tyvärr vilket tar på psyket och får mig att inte må så bra.

    Jo träffen med hoppsan och bebis gick relativt bra och var faktiskt inte SÅ betuttade i den lilla damen. Maken frågade om jag tyckte att hon var söt och jag svarade, nä faktiskt inte men det är väl rätt så normalt att de inte är "söta" när de bara är två veckor. Annars hade den lilla damen varit vaken på nätterna så föräldrarna inte fick sova vilket på ett grymt sätt "kändes bra". Visst är jag lite avundsjuk men liksom Snaily och Nenne har det nog varit magen jag haft störst avundsjuka på och nu är ju den borta.
    Ska nog ta mig en promenad i veckan med väninnan här i K för att prata av mig lite

  • Fru E

    Mugglan-dit behöver jag med komma, att vara nöjd med det jag har idag. Just nu vill jag bara bli gravid vilket inte är så bra.....

  • Fru E

    Snorkis-min ÄL brukar med ligga kring 16-18 så det är inget onormalt kanske är denna månaden en sådan månad då du inte har ÄL

  • Fru E

    Snaily-helt ok men kan komma att behöva den mer om några dagar

  • Fru E

    Kort inlägg innan fika, måndagen kunde börjar bättre än med tantvärk och grått trist väder men men bara att ta sig i kragen!

    Kram på er!

  • Fru E

    Snaily-här är det med liten tant.....ringde nyss akun för att få köpa hans kinesiska örttjofräsan och se vad det är för något. Ska åka dit i eftermiddag och hämta dem.

    Snorkis-har med för mig att äl stickor ger positivt utslag om man är gravid....finns det ingen kvinnoklinik på ditt närmsta sjukhus??

    BS-om du har rätt i din teori om IVF så innebär det att inte vi heller kommer att lyckas

    Frejis-visst är det imorgon som ni får träffa bumsisbebis

  • Fru E

    Förresten vilken sida var det som beskrev hur man lindar sina barn? Tänkte tipsa hoppsan väninnan om det eftersom deras dotter bestämt sig för att inte somna förrän 5 på morgonen (skadeglad jag näääää )

  • Fru E

    BS-ja kanske är det så vi får väl se vad som händer oss nya i IVF träsket

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor