• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    FruLlan - japp jag är sist!

    men du!!!! hur mår du?????????????? *hoppas att du får må bättre och bättre*

  • viktualia

    Tinga - som tidigare talare konstaterat, det är jobbigt bara att läsa om era bravader med herrarna och deras ätande. Kära NÅN!!! *skickar ett helt tjog med styrkekramar*

    Cicci - bra att du får hjälp! Singla slant var en idé. FruLlans "lösning" att låta Borren bestämma är väl en annan - vad säger Victor?

    FruLlis - dubbeldejt med psykologerna låter lagom spejsat men samtidigt himla bra! Heja FruLlis!!!!!

    Själv sitter jag hemma och försöker jobba i väntan på läkartiden kl 11. Roligare att härja här än att skriva halvtrist byråkrattext... tur att jag har dumsurfningsförbud på jobbet!! Annars skulle jag AAAAAAALDRIG bli färdig med något... fniss!

  • viktualia

    Victory - inte glömmer vi dig!!! Du hängde ju i länge här!!! Och jag tänker verkligen jätteofta på dig nu, antar att man är tvungen att leva vidare men jag önskar verkligen att jag kunde väcka dig ur mardrömmen!! *kramar om och önskar dig ALL LYCKA i livet framöver*

    Passionsblomman - låter som att du fått lite tid att andas på. Gör det! Och ha inte FÖR hög ambitionsnivå på att packa upp och fixa och dona. Det finns ju gränser för vad man pallar!

    Nenne - här är en till med sömnbesvär... fast i mitt fall är det jobbet som spökar. Har dock skapat mig en målbild som jag försöker ta fram varje gång jag vaknar och försöker reda ut jobbsnurr. Det går någorlunda faktiskt. (Målbilden går ut på att jag promenerar på en gotländsk strand... vaddå längta till ön.....)

  • viktualia
    Lapinette skrev 2009-09-23 09:45:36 följande:
    Frullis - tror vi hade pratat om den 11 okt som trådbrunch ... rätta mig om jag har fel?
    helt rätt! Och hittills har Brudsommar och Lappis svarat att ni kan. Själv har jag fortfarande inte fått 100% styr på tjänsteresan som gör att jag drar till storstan den helgen, men det vore ju superskoj att ses!!!
  • viktualia

    Oupsie - du är inte förvirrad och glömsk utan har järnkoll!! Jag har läkartid kl 11 och det där därför jag är online nu.. jobbar hemifrån idag på förmiddagen. Ska strax dra iväg till vårdC. Sen blir det nog donkens drivein på väg till jobbet.

    Liten - Fnissar åt Mindre!!

  • viktualia

    Liten - jag hade ju hoppats på en uppdatering.. aaaaj vad jag är nyfiken på hur det gick för dig!

    Nenne - kraaaaam på dig!!!

    Brudsommar - fy vad tungt det där lät! *kramar om* Hoppas att ni kan hitta ett sätt att prata om problemen på något konstruktivt sätt. Kanske behöver ni hjälp utifrån? Familjeterapi?

    Ego - jag fick mina lergigan comp av doktorn men tackade NEJ till sjukskrivning. Tjeeeeena jag blir stressad bara vid tanken på att bli sjukskriven. Nopp. Det sparar vi tills det verkligen behövs. För jag har inga illusioner om att orka 13 timmars dagar ända in i det sista - men då tänkte jag använda föräldrarledighet istället. Trassla med försäkringskassan vill jag verkligen inte...

  • viktualia

    Brunch den 11:e verkar ju numera vara en riktigt bra idé! Superskoj att Kängu är i krokarna då också! Jag ska krångla färdigt med min tjänsteresa där och se till att underhålla mig på lördagen!

  • viktualia

    sköt om er! själv försvinner jag på tjänsteresa och återvänder på fredag em..

    *kramar till alla som behöver en*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor