• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    lalalalalalaaaa

    *trallar med Kängu*

  • snaily

    Min svärmor undertecknar mail och brev till mig med "besvärsmor" Fast vi träffas så sällan så hon är inte till särskilt stort besvär.

    *jobbar vidare*

  • snaily

    Grattis EA! Snyggt jobbat!

    Nenne, jepp, oktober är det som gäller!

    Ego
    Här har ÄL (?) passerat förbi, redan dag 16 fick jag utslag på testet. Första månaden med "vanlig" dos Pergotime (istället för halv, fast doktorn vet inte om att jag tog hel...), så det kanske var därför. Som vanligt känner jag inte ett dugg av någon ägglossning, så jag börjar undra om jag någonsin har det. Ska det inte göra åtminstone lite ont, när man känner efter? Hittat en diagnos (LUF - lutheinized unruptured follicle, tror jag) som kanske kan vara jag. Hypokondriker, moi?!?!

    Nu ska jag sätta igång och packa för imorgon bitti åker vi söderut - tänker fira bröllopsdagen lite i förskott på lördag kväll. Det är min tur att köra bil så jag borde iaf inte komma bakis till brunchen på söndag

    Försöker titta in här nån gång innan dess via telefonmodemet. Hoppas det är 12 på söndag som gäller och att lilla jag får plats! (Och att jag hittar dit - inte att ge sig den på, eller hur Koko? )

  • snaily

    EA
    Aha, bra! Önskar jag hade en liten mikrokamera inopererad så man kunde se vad som händer därinne...

  • snaily

    Freeeeeeeedaaaaaaaaaag!! Ledig sådan dessutom!

    Frejis
    Vad underbart att ni mår bra, efter alla turer som varit! Hoppas ni kommer förbi på söndag, spännande att se en alldeles ny Bumsis!

    Telis
    Dumma rygg!! Hoppas du får tid hos sjukgymnasten snart - jobbet får stå tillbaka till förmån för din nattsömn tycker jag...

    Ska packa ihop alla grejer nu och åka söderut - inga vinterdäck än på makens bil (som vi tar) så det lär bli snigelfart första biten - här snöade det lite igår kväll och det har frusit på så det är snorhalt på vägen!

  • snaily

    Just packat ner skumpaflaskan men kanske ska slita upp den igen då! *klunkklunkklunkklunk*

  • snaily

    Nu när jag bemödat mig om att logga in med det tröga modemet så måste jag ju bara säga hej också!

    Har också förflyttat mig en bra bit, 50 mil närmare bestämt, sitter i stugan på landet och myser med rödvin och kakelugnseld

    Puss & kram på er!

  • snaily

    Grattis till fint RUL Vänner! Vad bra att bebisen har en urinblåsa! Ska också försöka förflytta mig till Idoltittande nu.

  • snaily

    Heja MrsB och MSW som pluggar så duktigt!

    Telis
    Å så energiskt jobbat av er, klart du måste få lite ledigt imorgon!

    Brunch-brudar:
    Jag tänker krångla mig till stan med bil imorgon - ingen från norra delen av stan som vill samåka??

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor