• fru AM

    Har glömt att skriva detta tidigare:
    Lappis: när jag läste ditt Lyckoinlägg häromdagen så blev jag SÅ glad för din skull! Du är verkligen värd att känna dig så tillfreds nu! Tänk - snart har ni ett underbart sött litet barn som kommer få världens finaste föräldrar. Bra att kursen är inbokad också. Bollen är i rullning nu!

  • fru AM

    Oupsie: har du kollat tårtspadar här: www.matsilver.se/
    (tyckte det såg ut som bra priser)

    Ang. Victory - ja det är helt, helt fruktansvärt! Jag blev helt chockad igår när jag såg det och har pratat väldigt mycket med min man om det hela ...

  • fru AM

    Otroligt nog äger jag ingen tårtspade!!!! Kom jag precis på. Ska nog önska mig en när jag ska ha 40-årsfest.

  • fru AM

    BS: ja visst är det surt att just den fina tårtspaden är slut!!! Jag vill också ha!

    Lappis: jag tror med stor sannolikhet att min 40-årsfest (fast det närmar sig 41-årsfest i tid ...) blir ett cocktailparty med matiga tilltugg. Antingen hemma eller i en flärdfull central lokal ... frågan är bara var i såna fall. Hur tänker du med din fest?

  • fru AM

    Själv kallar jag ibland Livia för "min lilla kines" ... Hon är visserligen blond som en smörklick men har smala fina ögon och så kan hon inte säga R ... det blir L istället. Låter superkul när vi äter middag med ris och hon vrålar: Jag vill ha MELA LIS!!!

  • fru AM

    Heja Frejis! (hoppas det inte är havaneskapsförgiftning!)

  • fru AM

    Mitt bet: Jag tror Baby BS och Televinken kommer på samma datum!!!

  • fru AM

    Kram till alla som behöver den!

    Har svärmor på besök så jag är helstressad (just nu är hon på väninnelunch så jag kan sitta vid datorn i två sekunder utan att hon hänger över axeln och frågar vad jag gör ...). Nu måste jag rusa ut och köpa middagsmat!

    Måste bara berätta Livias senaste:
    Hon stod igår och och grejade framför hallspegeln. Petade sig i ansiktet uprepade gånger med hjälp av sin napp och en massa hushållspapper som redskap. Maken frågade vad hon gjorde.
    "Jag sminkar mig!" sa Livia.
    "Men Liva, du är så söt utan smink!" sa pappan.
    "Men pappa - det är bara på låtsas!"



    Lycka till i helgen Nenne!!!

    Lappis - det kommer säkert gå bra, bara ni/maken visar intresse för svenskan lite grann. Och ni "spelar spelet" lite ...

    KRAmKRAM

  • fru AM

    Jag tycker Telis ska ringa vårdguiden och om de säger att hon ska stanna hemma så ska hon gå till doktorn i alla fall!!!

    Kram på stackars Telis!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor