Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM, ha, det var bra gjort! Hur gammal var du då tror du?

  • BrudSommar2006

    Tänk, jag minns inte att vi behövde niga för några. Sådana spännande bekantskaper fanns uppenbarligen inte i förorten!

  • BrudSommar2006

    Liten, hm, på den mycket knapphändiga information vi har att utgå ifrån låter det ju lite som en kille?

  • BrudSommar2006

    Idag trodde jag aldrig att jag skulle få komma till jobbet så som Iris strulade, maken blev till sist så arg på henne att han skrek skitunge åt henne och satte ner henne på golvet i bara blöjan och satte sig och åt frukost! Jag vet hur han känner för jag har känt likadant många gånger. Fast det tog väääldigt lång tid innan Iris lugnat ner sig, eller ja, det var ju inte det hon blev upprörd över, hon var ju redan hysterisk.

    Sedan var det ju det här med att E4:an delvis skulle stängas av pga alla polistransporter från Arlanda, massa utrikesministrar tydligen, men jag kom hit till sist i alla fall, trots alla polisbilar!

    Snigeln, vilka fantastiska bilder på Korven på FB, ni bor i en lite annan miljö än vi om man säger så.

    FruLLan, om det nya namnet är finare så ta det, ni vänjer er snabbt vid att säga det istället allihop!

    Koko, Iris använde mig som napp i jag tror nio månader, det var ett helvete och jag var så ledsen över att jag inte hade något eget liv kvar medan maken kunde röra sig fritt hemma och göra vad han ville, usch vad det var hemskt, så jag sympatiserar verkligen med dig.

  • BrudSommar2006

    Sweet, det låter som att det kommer att bli en toppensemester för er!

    Frejis, Bumsis har tur som redan har en kanin hemma, alla småbarns dröm väl! Helt otroligt att hon stannat i magen så länge efter den ursprungliga prognosen.

  • BrudSommar2006

    Frejis, vanlig, hederlig tvåårstrots dessvärre. Först skulle hon ha gröna strumpor, sedan skulle hon inte ha gröna, och inte rosa, inte röda och inte med kissekatter på och inte skulle hon välja själv och sedan skulle hon inte ha några strumpor alls, fast gå ut utan strumpor gick visst inte heller bra och sedan när hon kom att tänka på det var det nog fel på tröjan och byxorna också...

  • BrudSommar2006

    AM, ha en trevlig dag!

    Iris ska få gå på teater med dagis i höst! De delar upp barnen i olika grupper för olika aktiviteter och de minsta ettåringarna gör inga stora saker utanför dagis men i år ska det bli både skogsturer och andra utflyker för Iris. Hon och tre av de andra barnen ska på Dockteater Tittut och se Dollans Dagis, har just läst på om den och det verkar jättemysigt. Såg att de har flera andra pjäser för tvååringar också så vi kanske ska boka in någonting själva med henne också i höst.

  • BrudSommar2006

    Ja alltså det där med vanlig, hederlig tvåårstrots varierar ju i grad hos olika barn...

  • BrudSommar2006

    Du milde, vilka stordåd ska inte en samurajkanin kunna uträtta med lite träning! Vad blir det för turistigt idag då?

  • BrudSommar2006

    Bläh, bläckfiskar med sugproppar, dubbelbläh!

    Lapinette, vad är bibimbap? Har nog aldrig ätit koreanskt vad jag minns men jag kan ha fel.

    I natt skulle de busiga kissarna prompt ligga i Iris säng, jag var där och lyfte bort dem flera gånger men fick till sist ge upp. Vid femsnåret i morse hörde jag inifrån Iris rum -Nej, gå bort! Följt av en duns när godtycklig kissekatt åkte i golvet!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor