• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA
    Vill veta vad maken sa sen!

  • snaily

    Hallåååååååå - har tråden gått i ide över vintern? Bara över helgen hoppas jag?! Vi kanske dödade den med allt kinky fårskinnsprat!

    Här är det en gråkall morgon och jag bara väntar på att det ska bli måndag så fort som möjligt, som alltid när jag har jour.

    Hoppas ni andra har en roligare helg! på er!

  • snaily

    Det enda som stryks i det här hushållet är skidor! (Värma in glidvalla alltså.) De få gånger maken har skjorta är det halvskrynklig sådan. (Förutom när vi gifte oss förstås.)

  • snaily

    Grattis till tant Mugglan!! Grattis till huset förresten, vet jag inte om jag kommit ihåg att säga förut!

    Ingen tant som vågat komma på riktigt till mig än, bara spottat hela helgen - eller egentligen kanske lite rikligare än spottings förresten men inget riktigt flöde och ingen mensvärk, så jag känner inte alls igen mig. Men Pergo kan ju göra att man får väldigt liten mens? Konstigt är det hur som helst, och ännu mer bevis på att min kropp är knas och behöver en ivf...

    Hej Koko! Jobbigt med ledsen lillebror! Förstår verkligen att du inte hinner in här så ofta, men tids nog får du nog tid till det också!

    Bumsisbild bums!!

  • snaily

    Koko
    Äsch då, det var snällt av DIG att följa med som stigfinnare/parkeringsguide!

    Jag tycker det verkar som om Snorkis redan hängt på plusvågen

    Lunch!

  • snaily

    Frejis
    Menar du galleriet här på BT? Kan inte se!
    Härligt att du verkar må så bra fysiskt att du längtar efter träning igen!
    Själv är jag sorgligt slö för att ändå vara hyfsat välmående och ogravid, men funderar starkt på längdskidpremiär på fredag. Aj aj vilken träningsvärk det kommer bli...

    Hjälp!!
    Är det någon nackdel att äta Pergo månaden innan spraystart inför ivf? Tänkte att jag kanske skulle låta kroppen vila från hormoner en månad innan ivfen, men samtidigt vill jag ju maximera (de ynka) chanserna att bli gravid innan ivf-start... Den här månaden har ju kroppen som sagt fått spunk totalt, spottat/småblödit i 4 dygn nu, inget tecken på att det varken avtar eller ökar Vill att tanten ska komma ordentligt, eller så vill jag vara gravid. Bestäm dig!

  • snaily

    Muggles
    Jag tycker det blöder lite för mycket och för länge för att kunna vara ett plus, och jag känner inga symptom heller. Men jag är absolut inte främmande för att testa om det inte blir mer tantigt än såhär inom några dagar!
    Också nyfniken på lägenheten om du orkar dela med dig av länken EN gång till!

    Gör efterforskningar på FL ang. min Pergofråga ovan... men blir mest förvirrad som vanligt.

  • snaily

    Kängu - tack! *rodnar*
    Jaa, vad väntar ni på, det kom mer snö inatt och en skidbacke är redan öppen! Fast säsongen är i och för sig lång så ni är välkomna när som helst. Ta med hundar och barn och kom! (Korven hälsar att han inte tänker äta upp Ru, han älskar bebisar!)

    Vickan
    Jag har också bott och jobbat i olika landsting tidigare, det är helt hopplöst! Hoppas det löser sig snart.

    Vänner
    Vilken smart liten pryl den där windin! Kan man köpa en till maken också?

  • snaily

    Ore, måste du ge mig så dåligt samvete? Skyller på att skidspåren som är fina nu faktiskt är en bra bit bort från mig (sisådär 10 mil), och i helgen jobbade jag (var iaf på spinning, alltid nåt!). Men nästa helg, DÅ! Jag gillar förresten inte heller branta utförsbackar med längdskidor, har ingen vidare teknik.

    Nenne, jaaaa, blogg!!

    Oj, redan dags för ny tråd!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor