Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    lappis
    sjukt jobbigt och tråkigt när kära husdjur måste tas bort!

    Snorkis
    hinkarna var tydligen bara 15 på höjden, men 30x30 stämde på övriga mått.

    Gosnosen
    Hej!!! Spännande att det snart är dags! hur mår du annars?

    Intressant det där med epigenetiken, det hade jag aldrig hört men eftersom man får samma blodomlopp och annat så vore det väl sjutton om man inte skrapade av något av sig själv på bebisen. (inte bara på utvägen, höhöhöh)

    Vi ska göra FET nästa cykel och jag förbannar detta eviga väntande. ÄL i dagarna (inget jag märkt av) och nu har vi med glädje legat i som kaniner. Snacka om höga berg och djupa dalar man går igenom! Denna helg har varit magisk och kärleken bubblar ut genom öronen, vilken fantastisk man jag har! Och vad bra vi har det tillsammans!!! Det kanske räcker så...? men oj vad jag skulle önska att han skulle få bli pappa. Till våra barn. usch vad vi slog hårt i backen efter senaste ivfen. Bara dagar efter att lillsyster berätta att hon var i v 6. Kul för henne men tråkigt att vi inte kunde vara gravida samtidigt. Och hon pluggar, bor i studentlägenhet och... va fan skulle vi tänka så himla rationellt för, vad har man för det egentligen? Här sitter vi: gifta med hus, volvo och fast anställning i ett fejk-svenssonliv till ingen nytta.

  • nennesjuttioåtta

    snily och snorkis
    jag vet, det är sjukt orättvist men jag kämpar för att tycka det är roligt. Samtidigt är det ju hoppingivande för kan hon kan väl jag. Eller?!? Fast varför kan hon och inte jag...

    Jag tänkte vaccinera mig, av solidaritet, inte av rädsla att bli sjuk själv. Fast å andra sidan kanske det vore skönt att smitta chefen så hon är hemma några veckor, moahahahaha!

    gosnosen
    ååh jag vet det där med att ha planerat för mammaledighet ett tag. Det är ju som att fundera på att flytta, så fort man tänkte tanken tycker man det blev öken på jobbet och bara vill därifrån. Och under den tiden har jag bytt jobb 2 gånger, dock inte frivilligt andra gången....

  • nennesjuttioåtta

    om de tog sig tid att utreda en ordentligt så skulle de nog hitta vad det var för fel på oss

  • nennesjuttioåtta

    AM
    sorry, hade gärna haft just hedemorahöns om vi bott mer avsides och haft mer utebyggnader än ett garage. Men hur gör vi då? Rädda tuppen!!!

    ego
    satan i gatan, idag har jag surfat runt på FL alldeles för mycket och blivit så där låg, likgiltig, apatisk, hopplös och trött på allt igen. Och eftersom jag inte har något att göra på jobbet så sitter jag bara och stirrar in i skärmen och hoppas på mirakel. Igen. Hade gärna varit gravid och sovit middag istället för att sitta här.

    Vi har iaf bestämt oss halvt om halvt att köpa ett till trepack i Falun om den här omgången inte fungerar. Just nu känns det som jag inte har tid att vänta tills vi kan sätta igång igen men samtidigt vet jag ju hur jäkla påfrestande det är att gå igenom.

    MSW
    oo OP-tid! Spännande!!

    EA
    *kram*

  • nennesjuttioåtta

    telis
    helt sjutk! Men fantastiskt! Det verkar som att Falun är väldigt liberala med nya metoder och just därför känner vi att vi hellre vill gå där och prova allt än via läkaren här i stan för han är inte så.... intresserad är nog det bästa ordet jag kan komma på.

  • nennesjuttioåtta

    telis
    bl a verkar det vara flera med immunologa problem som har fått hjälp där. Jag läser den där boken nu men funderar på om jag ska kolla upp lite såna saker också, om jag orkar.

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    japp. Det låter mycket när du säger det men det känns som en fis i rymden.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor