• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    snaily - vilka härliga kort på korven på FB! Brukar mysa med vår grannes hund när jag träffar honom i hissen. Han påminner ju om korven ... vad var det nu för ras ...något med cardigan?

    Har sen jag såg den otroligt vackra fotoutställningen vid Nybrokajen blivit sugen på att fjällvandra. Satt och googlade på Abisko och andra nordliga nationalparker imorse. Kanske något att pass på att göra innan det är dags för adoption.

    Innan restaurangbesöket ikväll blir det som vanligt spinning för maken och mig.

  • Lapinette

    snaily - japp samma ägare i alla år och ikväll ska vi dit och festa .

    Han är himla söt, grannens cardigan !

    Sitter fortfarande och googlar på Abisko med omnejd typ Tromsö, Narvik.

  • Lapinette

    Tinga - nej, det är en sån där koreansk restaurang som serverar bibimbap som jag älskar!

  • Lapinette

    Det är supergott med en massa olika inlagda grönsaker, nudlar, ris och så ett ägg på toppen.

  • Lapinette

    Rostfritt är ok men visst går jag och torkar regelbundet för att jag irriterar mig på fingeravtryck.

  • Lapinette

    Telis - njut av fönen för här hemma börjar det likna höst.

    AM - Arirang på Luntmakargatan. Gillade även deras restaurang de hade på Vegagatan men trots att den alltid var full vart de tvugna att stänga pga att kockarna blev med barn!

    Lyckat till med dopet och alla muffins!

  • Lapinette

    snaily - jobbigt med ÄL-tester och att det måste funka på rätt tid och plats. Känner igen det även om min make är just en sån där "maskin" . Har själv njutit av prestiglös, härlig morgonsex. Inga krav, ingen ångest ... längre.

    passionsblomman - tänk vad människor blir hårda mot varandra i ord. Vissa bir så kränkta och arga och slår till utan några argument. Har själv råkat ut för det ett par gånger här på BT men numera håller jag mig bara till tre utvalda trådar, där alla är vettiga och trevliga mot varandra.

    vickan - julfirandet är ett gissel för många familjer. Vi har löst det så att vi firar vartannat år. För oss är det stört omöjligt att göra på något annat sätt. Min mamma fick välja vilka år hon ville ha hos här så hon inte skulle sura senare då de vartannat år blir ganska så ensamma.

    Izzie - cykelfesten lät superskoj!

  • Lapinette

    Grattis till "maskinen" eller att ha kommit förbi åren med ÄL-tester och tandborstsex? I know the feeling ... att känna att man MÅSTE istället för att det är härligt men maken däremot var bara glad över alla måsten .

  • Lapinette

    Snaily - är sommaren fin så är det underbart att semestra i Sverige men hällregnar det som när vi skulle ha åkt till Västkusten så känns det faktiskt inte så skoj längre. Behovet av att få lite sol och värme har jag alltid haft och därför blir det oftast att man styr kosan söderut även om våra senaste semestrar inte har bestått av bad och sol utan om att bila och se så mycket som möjligt så har vi ändå valt ställen där vädret garanterat är vackert. Så om vi åker till Skottland, Canada eller norra Sverige/Norge så behöver jag få en vecka i solen också.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor