• Fru E

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Blivande-några kinesiska örtpiller som min akupunktör trodde skulle vara bra eftersom jag inte har så mycket mens vilket inte är bra enligt honom......

  • Fru E

    Japp vilket jag INTE är så sugen på egentligen men vad gör man inte för att bli på smällen

  • Fru E

    Fru L-dricker dem med grönt varmt te jag vilket normalt slinker ner några glas per dag eftersom man enligt kineserna ska dricka varmt och inte kallt..

  • Fru E

    Nähe tjejer nu orkar jag inte sitta på jobbet och tråka längre utan drar en runda på stan innan det är dags att samlas för presentshopping till väninnan.

    Trevlig Helg på er

    Och Nenne se till att bil av med oskulden nu inte bra att var oskuld i så många år

  • Fru E

    Tooooodddiiiillooooo här är EA

    Deppade lite grann i helgen när spottingsarna inte ville ge med sig men nu peppar peppar peppar har det inte kommit något sen i söndags men vågar inte hoppas något.

    Fick en humörhöjare när hoppsans lilla tjej på 3 veckor somnade på min axel och sov där hela tiden vi fikade, dvs 3 timmar . Smälte helt och ockuperade henne eftersom jag inte "ville väcka henne"

    Salamin kom till bruk igår kväll efter en låååååååång vila

    Håller just nu på att bråka med 2 av mina kommuner, politiker står INTE högt på min lista just nu. Denna veckan är det deadline på nya tider till paprikorna och med det vet jag inte hur det ska gå.....urkans!

  • Fru E

    Hääääääär!

    Var tvungen att få iväg en skrivelse till kommunen vars politiker strular om paprikorna

    Nej nej nej hörrni nu har ni fått det hela om baktassen! Tanten har redan varit här jöööööööööö kom förra måndagen och slutade i torsdags men var mini liten. Sen var det spottings fram till i söndags men inget mer sen dess så nu hoppas jag att de håller sig borta!
    Knaprar pillerna som akun gav mig och hoppas på det bästa...

    Paprikorna här nere är väldigt bra om jag får säga det själv

  • Fru E

    Det där plusset har jag nästan gett upp hoppet att få se, bara ännu en månad att ta sig igenom så december närmar sig.

    Förresten ni gamla rävar på IVF hur funkar det om jag har IVF samtal i början av december/slutet av november och börjar spraya då (tanten bör komma i månadsskiftet där, hinner vi med ett försök innan jul eller kommer ÄP och återförelsen mitt i alla helgdagar??

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor