• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ja, parodin låter mer intressant än riktiga filmen

    Natti natti!

  • snaily

    Godmorgon!

    BS, just det, glömde - fick antibiotika hos doktorn som var ett riktigt stolpskott faktiskt. Hon frågade ingenting mer när jag sa att jag haft urinvägsinfektion förut och när jag sa att jag använt den medicinen hon skrev ut flera gånger förut så tror jag inte ens hon lyssnade. (Då kan det nämligen vara vettigt att byta sort...) Slutade med att hon skrev ut en antibiotikasort som är lite omodern och inte är förstahandsval vid UVI (enligt mina många efterforskningar på nätet ) - och som jag precis lika gärna kunnat skriva ut själv... Suck. MEN, ska inte klaga för det har uppenbarligen hjälpt redan!

  • snaily

    (vänta nu, var det inte jag som skulle scrolla barnvagnsdiskussionen...)

  • snaily

    Telis - men barnet kanske är borttappat i USA, eller kidnappat, eller man åkte dit för att adoptera bort det... eller nåt

  • snaily

    Lappis - röstar på ett större med pool! Är också nyfiken på länkarna!

  • snaily

    Kängu - skönt att Ru mår bra, nu ska vi bara se till att hans mamma mår bra också! Planen låter utmärkt tycker jag. Du är inte misslyckad! Kram!

    HJÄÄÄÄLP!! Lappis eller någon annan som tagit hormonblodprover - vad är normalgränser för FSH? Jag hade 5,7, är det bra??? LH 5,4. Doktorn skriver att allt var normalt. Vill bara kolla om nån vet om jag ligger nära "övre gränsen" eller ej. Har förstått att FSH-värdet kan ge en hint om ens äggstocksfunktion.

  • snaily

    Ego igen
    Surar för att jag åkte hem från jobbet pga lite att göra (typ inget alls) och strålande sol. Nu måste jag åka tillbaka igen för att lappa ihop en tass. Hoppas det går fort - jag behöver soooool!

  • snaily

    Tack Telis! Googlat lite och kommit fram till samma sak. Skönt med normala värden, alltid nåt!

  • snaily

    Vickan, välkommen tillbaka! Trist att sova på Lofoten! Hoppas tröttheten går över snaaart!

    Ore, fina tapeter! Ganska blommiga ja... men fina!

    Jag håller på att bli vansinnig! Dels på vårt modem som bara krånglar och dels för att jag inte lyckas hitta det hundkoppel jag vill köpa, på en endaste j-la webshop i hela världen! Hur svårt kan det va!?!?!? Den som kan hitta ett sånt koppel åt mig ska belönas med något stort!... Alac läderkoppel infettat mörkbrunt 6 mm x 120 cm, Alacs art.nr 11090.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor