Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snaily - Aha, en sån har jag fluktat på, jag snålade ur och valde de billiga kalender och temperaturmetoderna istället Vad konstigt att de inte är överens, tempen och monitorn, undrar vilken av dem som visar sanningen?

    Frullan - Vad skönt och höra!! Man blir ju så frustrerad när man tycker man gör allt rätt men sen blir det inget iaf. Sen jämför man sig ju med andra även om man inte ska det...Jag börjar också tro att vi måste pricka exakt precis som ni för att det ska ta sig. Jag kanske får överväga kissapåsticka nästa månad. Tack för att du skrev hur du känner det! *kram*

  • Snorkfröken77

    BS - Ja, jag får nog krypa till korset och göra det. Kan du rekommendera något som du tycker varit bra?

    PB - Gud vad roligt att det går så bra, lite till kan de väl få höja?

  • Snorkfröken77

    Hej hej, trodde jag skulle få massor med tid att hänga här på dagarna, men icke sa nicke, fullt ös på jobbet så jag kikar in här lite sporadiskt på kvällarna och hoppas att det lugnar ner sig snart på jobbet..Idag har jag tagit bort sommarblommorna ur blomlådorna och krukorna ute och ersatt med ljung och höstväxter, har även lackat naglarna i en tjusig mörklila nyans samt ska ta fram en höstig handväska ur förrådet, så nu är det höst!

    Snaily - Förstår precis det där med ÄL-ångest *kramar om* Kuligt med massa kurser och skoj!

    AM - Grattis till en sån välartad son som skötte sig exemplariskt vid dopet

    PB - Grattis till flytt och vad härligt med bageri nära hemmet. Jag skulle springa där hela tiden om jag var du, kolhydratsjunkie som jag är

    Frejis - Nu borde det väl ändå vara dags för den lilla att titta ut snart? *otålig*

    Vem var det som frågade om kyl/frys? Kommer inte ihåg, vi har borstad aluminium och det syns inga fingeravtryck på det. Vi har även ismaskin i frysen och kolsyrat vatten i kylen och det används flitigt både av oss och gäster.

    Muggles - Gaah, är bara LITE avundsjuk, låter jättehärligt!

    Apropå det borde inte Telis vara hemma snart igen?

    Om jag ska hålla mig till trådämnet så håller jag på att räkna ner inför BIM/BOM, känner mig hyfsat lugn just nu. Vi fick high score hos FF trots allt så jag känner att jag får vara nöjd med det. Detta blir försök 7, alltså svenska genomsnittet, får se om vi klarar det eller få kämpa på ett tag till...(jag ska erkänna att jag varit inne på FL och sökt på vita flytningar + gravid, hoppet är det sista som överger människan )

    Kram på er!

  • Snorkfröken77

    Gomorron, måste snabbt inflika att induktion är suveränt, det skulle jag aldrig vilja vara utan igen! Ett enkelt sätt att se om kastruller/stekpannor kommer fungera med induktion, testa med en magnet mot botten! Reagerar den inte med kastrullen kommer den inte fungera. Sen måste jag även säga att man han hade hört innan att man skulle få byta ut ALLA kastruller och stekpannor och så är inte fallet, jag tror vi fick göra oss av med två kastruller.
    Apropå ångugn, vi har det och har använt det kanske två ggr, det var mkt krångligare än vad jag trott att använda, så det kan jag tyvärr inte rekommendera...

  • Snorkfröken77

    Måste få gnälla lite så här på morgonen också, igår när jag skulle duscha i vårt andra badrum (där vi duschar nu pga vattenskada i stora badrummet) så upptäcker jag att det verkar vara samma skada på g i den duschen också! Inte lika långt gånget men iaf. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, anmäla direkt till försäkringsbolaget och riskera att bli av med dusch helt eller avvakta några veckor och se hur det utvecklar sig (läs om det verkar bli värre)

  • Snorkfröken77

    PB - Huvudsaken är att botten är magnetisk, så metallblandningen måste vara det som botten är gjord av. Gamla gjutjärnsgrytor och sånt fungerar finfint och i princip alla kastruller man köper idag. Vi hade som sagt var bara två kastruller vi fick skrota.

  • Snorkfröken77

    Men gud hur jag skriver, hoppas ni förstår vad jag skriver, jag skyller på att jag är trött

  • Snorkfröken77

    EA - jag har också lite mens ca 3 dagar där jag blöder som mest i en dag och behöver inte heller byta pga översvämning utan byter då för att det ska kännas fräscht. Har funderat på samma sak som du, om detta kan vara något som påverkar.

    EGO - Fick mens nu, vilket är helt fel, förra månaden var lutealfasen på 15 dagar, denna månad på 11. Jag spyr på att det inte funkar och känner på mig att något är fel. Fick gråtattack när den kom i morse, f-n vad jag hatar det här. Maken och jag pratade igenom det och kom överens om att jag kontakta gyn på måndag så jag får prata med någon och ev kanske ta några prover för att se att allt är som det ska.

  • Snorkfröken77

    Mer Ego - just nu känns mitt liv som ett j-a skitkaos, vi har två vattenskador (en i varje badrum), det funkar inte att bli gravid och min tjänst försvinner på jobbet (fick reda på i onsdags). Har jag tur får jag en ny liknande roll men inget är säkert, jag är så låg man kan bli nu och gråten sitter i halsen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor