• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nu har jag lagt upp AMs och MSWs foton och ett på mitt nya hus i albumet. (Tack AM och MSW!)

  • Telis

    Lappis, men den efterrätten är inte så dum den heller.

    PB, stackars dig med magsjuka! Hoppas du mår bättre!

    EA, konstigt med fel namn men hoppas att det var till dig ändå eftersom det var goda nyheter.

  • Telis

    Izzie, nej tarte tatin är superlätt att göra, särskilt om man har en gjutjärnsstekpanna som man kan sätta in i ugnen! Särskilt Arlas recept. Hoppas att chefen lugnar ner sig lite snart.

    Snaily, jag glömde fråga häromdagen - varför skulle din kompis vara tvungen att köpa dom nya bindningarna om hon köpte nya pjäxor?

  • Telis

    Skönt att det redan är bättre, PB, även om det förstås var trist att missa provet. Och vad kul att din son verkar ha hittat en ny kompis, jag förstår att sånt verkligen värmer mammahjärtat!

  • Telis

    Vi har hållt på och städat och röjt så mycket dom senaste helgerna så nu har vi unnat oss en natt på hotell. Ser fram emot en extra lång natt (pga vintertiden) och en stoooooor frukostbuffé imorgon bitti.

    Nu måste jag bläddra igenom alla tv-kanaler, hoppa lite i sängen, kolla in minibaren och allt sånt där som man måste göra på hotellrum.

    på alla så länge!

  • Telis

    Så där, nu finns Vickans bilder och ett par från min lägenhet i albumet. Jag var tvungen att byta adress till albumet men jag har mejlat er den nya, säg till om ni bytt mejladress så kan jag inboxa länken istället.

    Jag har inte Frullans mejladress men någon som har den kanske kan vidarebefordra mitt mejl till henne? Förlåt om jag har glömt någon!

  • Telis

    Nenne, jag vill också läsa din blogg nuuuuuuu!!!

  • Telis

    Vickan, tack!! Jag gillade ditt kök jättemycket!

  • Telis

    Lappis, vi tog in på ett ganska nybyggt hotell som inte ligger så värst långt från där du växte upp. Nu blev vi visserligen uppgraderade men det är nog det finaste hotellrum jag har bott i faktiskt, jätteläckert inrett.

    Snaily, aha, så det var inte så att hon var tvungen att köpa nya bindningar. Tyvärr så är det ju dyrt med telisgrejor eftersom inte marknaden är stor.

    koko, men åååååh, vad skönt att det gjorde sån stor skillnad!!

    Hattis, grattis till minuset! Hoppas att det var det sista minus du någonsin får.

    Ego: Idag har vi varit på profylaxkurs. Det var verkligen skitbra, det är nästan så att man tycker att det låter lite coolt med förlossningar.

    Och så har det varit första visningen på vår lägenhet. Mäklaren ringde och sa att det hade gått jättebra, bättre än hon trott så nu gäller det bara att hålla tummarna för ett par stenrika spekulanter som trissar upp varandra.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor