Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Mrs B, ja inte för att det var Iris som trilskades med vilje men lite trassligt blev det ju ändå!

    Ore, vad sorgligt skrivet i bloggen, jag kan knappt läsa sånt utan att börja gråta.

    Telis, hm, jag får fråga nästa vecka då om hon glömde remissen. Datorsystemet kraschade medan jag var där och inget blev riktigt som det var tänkt så hon kan ju ha missat det då, annars har jag gått och trott att man kanske inte fick någon tid så här tidigt.

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller skor så har jag både höst- och vintervarianter av eccoskor, hyfsade i alla fall, inte tantvarianterna, som jag hade när jag var gravid med Iris och som får fungera den här gången också, går alldeles utmärkt att pressa i gravidsvullna fötter och det är ändå hyfsat bekvämt att ha dem på sig. Nu minns jag inte när fötterna svullnade förra gången men tack och lov har det inte hänt än den här gången i alla fall. Inget jag ser fram emot direkt.

  • BrudSommar2006

    Choklad och frysta ägg, vilken kväll Nenne!!!

    Nehepp, nu läggdags.

  • BrudSommar2006

    Tinga, efter allt som hänt er så är jag hysteriskt rädd för att föda för tidigt, innan första ultraljudet så gick jag och var nervös ifall att det var tvillingar, även om jag var rätt säker på att det inte var det. Det får mig att tänka på de gånger jag verkligen känt att jag tyckt illa om Iris och det är ju ingenting i jämförelse. Skönt att ni får avlastning med den ena i alla fall.

    Victory, jag ska läsa ditt tal hemma ikväll, tack för att du tittade in här.

    Telis, har du inte berättat på jobbet än då?

    Piggelin, förstår att du skriver i resetråden men liite kan du väl berätta om resan här också?

    Har förresten frågat Iris flera gånger vad hon tycker att bebisen ska heta men inte fått något svar. Däremot tog hon fram sin leksakskniv till köket härom kvällen och drog upp min tröja och skulle leta efter bebisen, hjälp!

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, vänta bara när vi kommer och våldgästar i sommar! Förstår att det är rörigt just nu men vilket ställe ni har flyttat till. Verkar vara bra grannar också. Var det för barnproblematiken du var på vårdcentralen, får du ingen hjälp?

  • BrudSommar2006

    Jag har spaghetti-cravings! Ingen annan pasta är lika god, det måste vara just spaghetti. Med någon god sås, köttfärssås (med sojafärs) eller räkor, ost och creme fraiche till exempel och så lök, oavsett sås. De flesta andra grönsaker får mig att må illa men lök (ja inte rå då) går alltid bra, liksom tomater. Tyvärr har Iris för länge sedan tröttnat på spaghetti.

  • BrudSommar2006

    Telis, när är det senast man måste berätta, är dåligt påläst? Och när jag ändå frågar om sånt, visst är det två veckor innan beräknat datum man får ta föräldraledigt från?

  • BrudSommar2006

    Aha, ok, det är antal dagar som räknas, så två veckor om man tar ut fem dagar i veckan istället för sju alltså? Får nog kolla upp det där igen i fall att, jag har glömt allt.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, men vilket bra svar du gav, jag är helt imponerad! Jag kommer bara på sådant att säga efteråt. Tänk om du hittat en bra kontakt på AF, i så fall blir du den första någonsin tror jag! Vilken otur att det bara verkar finnas en vårdcentral så att ni blir tvungna att gå just dit.

  • BrudSommar2006

    Ore, jaha så det är 60 dagar, då vet jag. Tänkte ta så få som möjligt innan förstås men det är bra att veta.

    Vi bara måste ju sätta oss ner och planera hur vi ska göra med föräldraledigheten snart.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor