• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ha, ha ... ja precis, mala på i en så där 4,5 år!!!

    Nej, nu ska jag logga ut och ta helg! Spinning som vanligt med maken ikväll och jag hoppas på en härlig skogspromenad imorgon i solen .

    KRAM

  • Lapinette

    GRATTIS snaily och roligt med skattjakt! Jag älskar sånt! Maken fick springa runt i lägenheten och leta lappar och ledtrådar när han fyllde 30 år och tillslut fick han gissa slutdestinationen - Kroatien.

    Vi har haft en supermysig dag ute i skogen och picnic vid en sjö. Ska nu bara sega omkring hemma alt. städa och ikväll blir det först varm chevre med honung och sen ett recept på sej som jag hittat i Bolagets tidning (med hasselnötter, ädelost, haricot verts och sockerärtor). Alltihop ska passa finfint till vår Sauvignon Blanc.

    Tänk, nu har nennelainen fått tillbaka sitt guldägg! Härligt!

  • Lapinette

    Telis - trodde det var sejreceptet du menade. Jag återkommer om det föll oss i smaken.

  • Lapinette

    nenne - men det var ju ett superägg senast så det är ju toppen! Sen håller jag tummarna för ett par till frysen till ett syskonförsök om ett par år!

  • Lapinette

    nenne - min är också hjärtformad men inte så mycket att det är "farligt".

  • Lapinette

    nenne - blaston behöver ju inte vara så "snygg" utan jag håller på att den trivs, vill växa, stanna och sen när den kommer ut är jättesnygg !

    P.S. fast jag förstår vad du menar ... embryot vi fick tillbaka vid försök 3 var helt jäkla perfekt.

  • Lapinette

    Ska dra mig till köket och börja med förrätten. Har även varit nere en vända i tvättstugan och fått ringa på granne som helt glömt bort att hon hade två maskiner + torktumlare på *SUCK*.

  • Lapinette

    nenne - usch och fy, du har verkligen den värsta biten kvar. Jag avundas dig inte för fem öre. STOR KRAM!!!

  • Lapinette

    muggles - receptet fick godkänt av maken och skall göras igen när vi har gäster.

    nenne - vi har sett en jäkla massa dvd-boxar under IVF-svängen. Ett bra tidsfördriv som även innebär att man tar det lugnt. Har även försökt med gå på teater, fixa saker hit och dit men i princip så spelar det ingen roll vad man företar sig för tankarna finns hela tiden där. Sorry! Vet vilken jäkla press du går igenom just nu och avundas dig inte. Sänder styrkekramar och positiva tankar.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor