Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Med flera ivf:are på gång bara måste ju nästa plusvåg vara på gång förresten.

    Nej, hej så länge.

  • BrudSommar2006

    Telis, jaha, då ringer jag på måndag för jag har väntat jäkligt länge utan att det hänt ett smack.

    Simning idag och det verkar som att makens böner blivit hörda för nu har vi fått ny simfröken igen och han är nöjd.

    I eftermiddag ska jag och Iris klippa oss, ska bli skönt.

  • BrudSommar2006

    Vickan, trevligt att få BF justerat åt det hållet, båda gångerna nu har jag fått datumen ändrade så att jag får gå och vänta längre.

    Jag är inte bra på att boka bord, jag hittar typ ingenstans i Stockholm!

    Snigeln, din väg till jobbet låter jättemysig, själv började jag komma i julstämning i helgen när det haglade och var minusgrader. Annars saknar jag vägen jag hade till jobbet i Skottland då man såg snö på bergen runt omkring. Får nog bli tidiga julklappsinköp i år för runt jul orkar jag nog inte gå i affärer längre.

    Äsch, nu glömde jag papperet till Auroramottagningen hemma, får rota fram det ikväll så att jag kan ringa och höra vad som hänt med min tid jag aldrig verkar få.

    Izzie, hur har det gått med sår, tänder och fläskläpp? Stackarn, det lät inte roligt.

    Telis, rensa så mycket som möjligt! Vi har fortfarande inte packat upp en hel del kartonger sedan flytten och det känns som att vi borde ha gjort oss av med mycket mer.

  • BrudSommar2006

    Telis, spännande med UL! Jag får vänta drygt två veckor till på vårt 4D-UL.

    Usch, jag verkar ha tappat bort nyckeln till jobbet, jag låste dörren till mitt rum när jag gick hem i fredags och när jag kom till jobbet i morse så hittar jag inte nyckeln någonstans och jag lägger den alltid på samma ställe i handväskan. Även om jag nu skulle lagt den någon annanstans så har jag nu letat igenom hela handväskan plus jackfickor och någon annanstans kan jag inte ha lagt den, blä. Jag fick hämta huvudnyckeln så det löste sig i alla fall men jag fattar ändå inte var jag kan ha gjort av nyckeln.

  • BrudSommar2006

    Idag är det fotografering på dagis, får se hur det går. Vi var till Coop igår och fick fem julkort med Iris framför Snövit och de sju dvärgarna, det blev en riktigt fin bild men det var inte lätt att få henne att sitta still och se glad ut, hon var väldigt blyg för fotografen och satt mest och såg ledsen ut. Nåja, nu har vi julkorten till mormor & morfar och farmor & farfar ordnade i alla fall, det är väl främst de som vill ha kort på barnbarnet hela tiden!

  • BrudSommar2006

    Ore, jag har också panik inför kejsarsnitt, visserligen är det andra sättet inget vidare heller men jag tror ändå att jag föredrar det. Vilken vecka är du i nu? Jag ska ju ändå på UL i vecka 32 men gissar att huvudet kan ligga hursom fortfarande då.

    Jag blir galen på Iris, så fort hon inte vill ha något så slänger hon det i golvet, typ hon har en liten skål med äppelklyftor och så vill hon inte ha mer och så slänger hon skålen i golvet. Eller mackan när hon inte vill ha mer, eller ja, vad som helst... Man blir så jäkla irriterad men man hinner inte stoppa henne innan.

  • BrudSommar2006

    Fortfarande ingen Frejis, är det ingen ordning på andningen än tro. Är väl i och för sig rätt vanligt efter snitt så inget att oroa sig för men jag vill verkligen, verkligen höra hur allt gått, hoppas att hon kan titta in här snart.

    Ingen Koko på ett tag heller, hoppas att ni inte ligger sjuka.

    När skulle Cicci komma hem igen, är det någon som vet?

  • BrudSommar2006

    Ore, är det meningen att barnet ska ha vänt sig redan i vecka 34 alltså? Vet att det brukar vara senare med andra än första barnet men har glömt vilka tider som gäller. Att föda i säte tror jag ändå att jag skulle skippa, då skulle jag nog satsa på snitt faktiskt!

  • BrudSommar2006

    Jag har ingen åsikt om ställe som sagt men jag gillar tanken på halv tolv, hungrig som jag är och uppe tidigt med Iris och tidig frukost dessutom...

  • BrudSommar2006

    AM, söndag! Mornington blir väl jättebra, även om de nu inte öppnar förrän 12 i så fall! Är det AM, Lapinette, jag, Vickan och Telis? Eller har jag missat några?

    Liten, lycka till idag! Vill ni veta vad det blir?

    Iris har en fleecefodrad regnjacka, riktigt varm och skön är den, med tillhörande överdragsbyxor, höstskor införskaffade på Vincent, stickad mössa och stickade vantar när hon är ute på dagis nu. Även om det blir lite kallare kommer hon att kunna ha jackan och byxorna tror jag. Har också en Reima vinteroverall hemma ifall att vintern skulle slå till, passade på att beställa för några veckor sedan i fall att. Det enda som fattas är vinterskor, de verkar inte ha kommit in i affärerna än i någon större utsträckning, inte på Vincent i alla fall, där jag gillar att handla.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor