• MSW

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Godmorgon!

    Nenne (+make): Tänker på er! Hoppas, hoppas att det går super bra idag!

    Får se om jag hinner in senare idag och se hur det har gått!

    En liten tanke till Cicci med, hoppas du tittar in snart, även deppiga inlägg är välkomna, så länge vi ser att du lever!

    Till alla andra skickar jag kramar!

  • MSW

    Hej alla!

    Här är en neredag iadg! Vet inte riktigt varför! Men men! Är väl lämpligt när jag ska prata med kuratorn första gången imorgon!

    Stackars victory( fast det låter extremt trivialt att bara skriva så..) Det är sådant man går omkring och är så rädd för att man inte ens vågar tänka att det händer!

    Nenne: Nu fan ska de åtta äggen bli grymma! Det är jag säker på!

    PB: Hoppas du sov riktigt gott i natt, och att allt känns lite bättre idag! *krama*

    AM: Vad har du virkat gallerfilten med för slags garn och för tjocklek? Var inne i garnaffär idag, då jag kommit på att virkning/stickning vore en trevlig sysselsättning på bussen! (funkar inte riktigt bra att läsa nämligen.. Mår lite illa..)

    och så fortsätter jag på handarbetsspåret, skulle vilja brodera en adventskalender (såna med ringar som man hänger små paket i), någon som vet var man kan hitta relativt lätta och relativt billiga sådan? (gärna nätet)

    Pussar och kramar till alla!

  • MSW

    Springer in och säger godmorgon!
    Ska alldeles strax köra och lämna A hos farfar innan jag ska till kuratorn!

    AM: Tack för länkarna! Vilken nåltjocklek hade(/har) du på nålen?

    Hastar vidare! På återseende!

  • MSW

    Nenne &Izzie: Har inte fått exakt tid för operationen ännu, men tidigast i oktober (pga vaccinet ska verka) och senast tre månader efter (pga vårdgarantin) gissar jag.. Hoppas att det blir relativt snart så jag får det överstökat..
    PLuggandet går väl sådär.. Har inte fått ihop alla böcker ännu! Men det känns som jag lite kommit in i det iaf och förlikat mig med tanken! Har första examinationen nästa fredag (i form av seminarium).. Hoppas så att det ska gå bra så man får bekräftelse att man inte är helt borta!

    EA&MJ skrev 2009-09-16 09:04:24 följande:


    Adventskalender är riktigt trevligt att sy på sydde en förra året och har precis börjat på en ny. Mindre roligt är det när man upptäcker att man räknat fel och måste dra upp det man sytt vilket hände igår.....
    Det är av den anledningen jag har minst ett ofärdigt broderi här hemma någon stans! Att när jag upptäckt att det blivit fel och man kommit en bit så har jag inte ro att ändra.. Men förhoppningen är att tålamodet har blivit bättre, eller att jag gör rätt från början!

    Liten: När får du höra besked?

    Jag vet inte om jag tyckte det gav så mycket med kuratorn, men ska dit när jag fått tid för op och prata igen, och sedan efter operationen. Men det blir juh en del att prata om när man pratar om något som är så intressant.. Sig själv!

    Nu ska jag käka lunch!

    Puss och kram
  • MSW

    Hej!

    Skickar kram till nenne för att ruvningen ska gå bra (och fort)

    Kram till Snaily för tant!

    Kram till AM inför operationen!

    Kram till Liten och mugglan som inte är överens med respektive!

    Är alldeles genom trött efter helgens 3(!) födelsedagskalas och ett dop (i gbg, så där gick hela dagen)!
    Och nu hade jag tänkt försöka få lite plugg gjort innan det är dags för skolan!

    Puss och Kram!

  • MSW

    Alltså jag minns juh inte alls vad jag tänker kommentera, och hinner inte så ofta in och skriva nu! Men jag tänker på er allihop! Och hoppas och oroar mig med er!
    Kram

  • MSW

    God förmiddag!

    Sitter och knåpar lite med förberedelser inför fredagens examination.. Har gjort hälften av frågorna nu, men insåg när jag kollade på resten att de kändes mycket jobbigare! Jaja, eftersom jag hade kollat fel på schemat kommer jag vara tidigt på skolan idag (sitter hemma fortfarande) så jag hoppas jag hinner igenom en hel del då! Har dessutom en del texter jag måste ha läst igenom till imorgon! Ska bli skönt när denna veckan är över!

    Mugglan: Skit,skit, skit!

    Snaily: Ojoj, snabba ryck! Känns det mest skönt eller mest jobbigt? *kram*

    Vickan: Hoppas du får recept på en gång!

    Nenne: Knip på!

  • MSW

    Mugglan: Vad skönt att du fick en tid utan att behöva sitta och vänta i 6-7 timmar!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor