• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Har inte heller hört talas om den där gården. Själv var jag faktiskt norr om stan och gick runt en sjö, Rönningesjön, som ligger i Täby. Jättemysigt! Maken tittade på husen och sa att hit kan vi nog flytta ... hur gick det med kravet på tunnelbana??!!

  • Lapinette

    Om man ens bor nära Roslagsbanan och förresten den går inte ens just nu!

  • Lapinette

    Telis - din mammas äppelkärlek låter ungefär som min mamma. Sen på vintern så ersätter hon det med varm glögg istället ... fast hon gav aldrig det till mig som barn.

    Kortare IVF-köer ... skoj för dem som får problem i framtiden. Skit för oss att köerna vart 1,5 år ... VEM ORKAR VÄNTA?!!

    AM - usch, gör det såååå ont!!!

  • Lapinette

    Det är klurigt det där med hus och vad man vill ha men helst inte betala för. Orkar inte tänka på den dagen vi verkligen (för nu sitter jag ju bara och drömmer ) blir trångbodda. Vi amorterar idag 7 000 kronor i månaden men kan ändå leva jäkligt bra och dessutom spara en hel del. Tror dock att restaurangbesöken och resorna kommer att dras ned ganska så drastiskt den dagen vi har en tredje familjemedlem ... eller har jag fel?

  • Lapinette

    Arbetslösaspekten är något som vi oroar oss över emellanåt och som vi har en rejäl buffert till. Speciellt om maken blir arbetslös ... !!!

  • Lapinette

    muggles - håller tummarna för ett minus!

  • Lapinette

    muggles - skit, skit, skit! Tröstkramar och jag hoppas du får komma in för undersökning asap.

    Frejis - vad trevligt att få klappa gravmage och vad skönt att allt verkar bra (jag sprang nämligen på Frejis + mamma igår när jag var på väg hem).

    AM - snart dags för partaj nu när gravmagen har försvunnit och benen snart är fixade!

    Ego - ute från massagen och satan i gatan vad ont det gjorde. Trodde min rygg var ganska ok men han hittade knutar och spänningar överallt!

  • Lapinette

    muggles - om jag förstod det hela rätt så brukar hormonnivåerna sjunka ganska så snabbt efter ett missfall men kanske är det samma sak där som vid utomkveds att om inte alla celler vill ge vika så kan de ligga kvar i en evighet . Mitt utomkveds hade jag i 3 månader!!! och jag vet tyvärr folk som haft det ändå längre.

  • Lapinette

    Men som sagt, om du blöder som vid en rejäl mens nu så får vi hoppas att de där sista cellerna spolas ut. Det var vad läkarna hoppades och trodde varje gång jag hade en sk "mens".

  • Lapinette

    Tänk dig sen när din kompis slutar jobba där! Då lär det bli hjärtesorg för den lilla.

    TOTALT OT - jag vill köpa en box som man kan dölja sitt fula elskåp i hallen med. Tanken är sen att vi ska tapetsera över den med samma tapet som resterande väggen. Någon som vet vart eller ska man tillverka en själv i kartong?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor