• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM - har varit inne hos kollegan och hon ska inte till samma läkare men till samma klinik.

  • Lapinette

    Åt Sacher igår då chefen fyllde år men måste erkänna att det inte är någon favorit. Princess däremot slinker ned men då tar jag bort ungefär hälften av grädden.

  • Lapinette

    Jösses Amalia vilken vecka jag har haft ... och vad härligt att sitta och bli utskälld av en galen tyska så här på fredagseftermiddagen. Har nu inte mycket energi över till spinningpasset.

  • Lapinette

    muggles - ja hon bröt, svor och skrek att det ska vara ORDNING!!! och inget jävla daltande!!! Sen sa hon en MASSA andra saker eftersom jag pratade med henne i närmare 20 minuter. Samtalet avslutades dock glatt och trevlig helg men jösses ... nu är jag helt slut!

  • Lapinette

    Kikar in medan Tina Turner sjunger livet ur sig (satan i gatan om man var så där pigg när man är 70!) och ser att nenne anar tant ... säger bara NNNNEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJ!!!! det får inte vara sant!

  • Lapinette

    nennegumman - sitter här med tårar i ögonen och hoppades så att det var falskt alarm. Usch, lider verkligen med er och tror jag förstår hur ni känner. En stor tyngd, en massa hopplöshet och så en rejäl dos med orättvisa. Varför vi, varför ni????

    Klinikerna gör oftast FET i en normal cykel om man har en regelbunden mens dvs då behövs inga hormoner utan det är "kissa på sticka" som gäller. Man kan göra FET direkt efter ett IVF försök men hör med er klinik vad de tycker. Jag vet att man normalt sett tycker att det bra med en normal månad emellan innan man sätter igång med en ny IVF men som sagt då är det en massa hormoner inblandade. Sen har jag en väninna som gjort i Falun (1 gång långa metoden och jag tror 3 gånger korta) och hon gick alltid direkt på't igen.

    Åter igen ... skickar massor med kramar till er!!!

  • Lapinette

    Usch, den statistiken lät inte speciellt bra. Ska kanske tillägga att gosnosen också gjort IVF och är nu snart på gång för ÄD.

    Passionsblomman - tror det är bra att tänka igenom hur mycket tid, energi och pengar man vill och är beredd att lägga ned på IVF. För det tar otroligt mycket på krafterna. Visst, grejar man det dvs blir med barn så är det verkligen värt alla uppoffringar och psykisk press.

  • Lapinette

    Telis - skit att alla andra vill ha samma hus som er.

    muggles - om ditt hcg låg på 30 så var det verkligen lågt och troligen visar det under 5 i nästa vecka ... som är detsamma som ogravid.

    Har också var superlåg och fick värsta gråtattacken när jag skulle berätta för maken om nenne + P. Är extra låg idag då jag inväntar BOM .. hela kroppen skriker TAAAAAAAAAANTVARNING! Inte ens en shoppingrunda på stan hjälpte ... handlade inget eftersom jag tyckte att allt var fel. Ja ... en sån dag är det idag. Säger som Telis, vågar inte tänka på hur lilla nennelainen mår. USCH!

  • Lapinette

    muggles - absolut bra att de följer upp och som sagt du är inte ogravid förrän den gått ned till under 5. Det jag menade var att det var ju ändå positivt att den sjunkit så pass så förhoppningsvis är du ok snart. Ditt hcg måste ha varit uppe i flera tusen innan. Mitt låg ju bara runt 100 och snurrade i 3 månader. Superlågt men den ville ändå inte ge med sig.

    Typiskt gubbar och spekulera! Ja ta fram spriten så de får annat att prata om.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor