Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Cicci, när tänker ni lägga bud på huset då? Förr eller senare kanske det löser sig med jobb för er förhoppningsvis.

  • BrudSommar2006

    Iris har haft en väldigt rosa och glittrig period fram tills nyligen men nu börjar det bli mer uppblandat. Får se var det slutar! Just nu lutar det åt att hon får ett sådant där garage med bilar med hiss som man vevar upp och ner och som plingar i julklapp för det verkar vara det hon tycker är roligast när hon får chansen att leka med det när vi är borta hos andra.

    Muggles, nej det är visserligen inte min stil och det kommer väl aldrig att se ut just så hemma hos oss men jag tycker att det är snyggt och stilrent i alla fall! Själv är jag mer lagd åt snirkliga saker och hopkok!

    Nu är det dags för dagishämtning.

  • BrudSommar2006

    Jag skaffade en jacka när jag var gravid med Iris, den hoppas jag kommer att räcka hela vägen den här gången också. Den är visserligen ful men bara jag kommer i den så.

    När vi fick Iris minns jag att vi försökte vara lite neutrala med färgerna i början men har för mig att vi gav upp rätt snart. Iris har numera i princip ingenting unisex för med hennes långa rygg och lilla knubbmage kan hon nästan inte ha tröjor för de åker bara upp utan vi kör enbart med tunikor. Sedan kommer hon inte i jeans och sånt heller utan hon har bara mjukisbyxor som det är ordentlig stretch i. I och för sig har hon några bruna och svarta varianter, de kanske kan räknas, men det är lite bootcut på dem så de känns ändå tjejigt skurna. Lika bra att vi ska ha en tjej till...

    Vad det gäller leksaker gillar hon sitt kök, sitt duplolego och att läsa böcker mest. Hoppas kunna ta fram hennes tågbana snart men än så länge verkar hon inte visa något intresse för det.

  • BrudSommar2006

    Själv ska jag göra en äppelkaka i eftermiddag för maken har lovat Iris att hon ska få åka buss! Ska bli skönt att få vara själv lite.

    I morse på lek & plask var det bara Iris där, alla andra var väl på höstlov. Iris hade hursom hur kul som helst med privatundervisning och ville sedan inte gå upp ur vattnet. Hon skrek och grät när maken till sist blev tvungen att bära upp henne för att nästa grupp skulle i, stackarn.

    Telis, jaha så vi är i sista trimestern nu, bra att du håller koll åt oss och det ska bli skönt när det här är över.

    Gud vad jag är trött på lillkissen, hon för sånt liv på nätterna så man får ju inte sova mycket, jag blir så jäkla arg på henne för inte nog med att det är knepigt att sova ändå med mage och alla toalettbesök och så Iris som man behöver springa in till ett par gånger per natt, så ska hon förstöra resten av natten. Jag orkar bara inte, jag blir galen och jag tror att Oskar börjar tröttna på henne också, stackarn. Jag hoppas så att hon lugnar ner sig när hon blir kastrerad. Härom natten jagade jag henne hela vägen ner för trappen från sovrummet och in i vardagsrummet, sedan fick jag inte tag på henne, jag vet iofs inte vad jag skulle gjort om jag nu hade fått tag på henne.

  • BrudSommar2006

    Jaså är det inatt man får en extra timme, det betyder väl att man får gå upp halv sex istället för halv sju imorgon för Iris lär väl inte bry sig om att sova längre än vanligt. Får väl hålla henne uppe så länge som möjligt ikväll och hoppas på det bästa antar jag.

  • BrudSommar2006

    Cicci, inte visste jag att du hade så många fina bilder i ditt galleri!

    Jag ska försöka göra en insats med några bilder hemifrån till galleriet men vet inte riktigt när det blir, är så trött på kvällarna och det kanske blir bättre i dagsljus dessutom. Ett problem med att bo i ett litet 80-talshus med småbarn är ju att "min stil" inte riktigt är genomförbar i den utsträckning jag skulle vilja...

    Telis, här är en till som tycker att profylaxkursen var helt fantastisk, hade kunnat skippa allt annat skräp vi/jag också gick på.

    Koko, ska leta fram bärselen, finns nog på vinden!

    Lapinette, vilken usel tajming. Jag ser ändå fram emot att få höra hur det var ikväll.

    Nenne, vill också ha länken till din blogg!

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag gillar också Chesterfield, mina föräldrar har en sådan soffgrupp hemma i vinrött, så skön att sitta i. Annars gillar jag en blandning av rokoko och gustavianskt men som sagt, det funkar uruselt under nuvarande omständigheter så man får inse att Mio möbler funkar fint det med.

    Idag är det studiedag på dagis, själv är jag på jobbet för jag trodde inte att jag skulle orka med Iris en hel dag själv, men maken ska ta med sig henne till Nickis lekland eller vad det heter, det gillar hon.

  • BrudSommar2006

    Cicci, vår matsalsgrupp är i nyrokoko, jag gillar den absolut men kanske skulle valt lite annorlunda om det inte varit för att den är efter min farmor och farfar och jag minns alla stunder vi suttit samlade hos dem och suttit på de där stolarna. Men det är lite utsirat och med lite bladguld så det är helt ok trots allt. Fast ljusstakar, vaser och glasfigurer och annat har vi fått plocka bort tillfälligt för Iris ska ju på allt. Hon är ju så lång så hon når upp överallt och dit hon inte når klättrar hon. Ja och så har vi ju de busiga katterna som river ner allt också, suck. Men det tiden kommer väl igen hoppas jag när allt kan tas fram igen!

    Nu minns jag inte vilken mäklare det är men när vi tittade på hus så var det en mäklare som hade dille på att lägga ut de där amerikansk-flagga inspirerade kuddarna och handdukarna i alla hus de fotade inför visningarna. Deras trademark liksom...

  • BrudSommar2006

    Cicci igen, jag tror att jag och Muggles också ligger rätt långt ifrån varandra men roligt är det att alla är så olika! Annars gillar jag vissa inslag av allmoge också faktiskt, har fått det efter min pappa tror jag, som haft antikaffär, typ små målade väggskåp, tråg och lite sånt. Skulle behöva ett mycket större hus för att få plats att inreda!

  • BrudSommar2006

    Koko, brukar kissen försvinna sådär? Jag blir nervös om våra är borta en timme för de är så mesiga så de släpper man ut dem sätter de sig på trappen och väntar tills man släpper in dem igen! Försöker kasta ut dem ibland med förhoppningen att de ska göra av med lite överskottsengergi men icke. Våra tidigare katter har ju alltid varit borta längre förstås.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor