• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS ... det är låååååångt dit. Den börjar inte förrän om ca 1 månad, den 26 oktober om jag inte minns fel.

  • Lapinette

    Folk som har gått den där kursen verkar ha otroligt blandade åsikter. Allt från att den bara är löjlig, idiotisk till att den är jättebra. Tror det beror på vilken handledare man får .. håller tummarna för en bra!

  • Lapinette

    mugglan - åhhhh så det blir hus!!

    Telis - budar du utan att ha inboxat mig??!! Fy skäms! Jag har hittat ett hus IGEN. Satt och pratade mig varm om huset med maken igår ... som undrade om det var jag som var mäklare .

    Ego - har varit en snabb visit i Uppsala mellan 14-15.00.

  • Lapinette

    Skriver också Lycka till Frejis!!!! Hoppas det går undan imorgon. STOR KRAM

  • Lapinette

    Så ska vi hålla tummarna för Linköping?! Jag var ju i din "håla" idag . Fast jag hann inte mer än att springa från tågstationen till mitt möte och sen tillbaka.

  • Lapinette

    Det ser fint ut mugglan!! Vad härligt att det har löst sig och att ni får köpa huset. Vet du varför de andra paret drog sig ur?

  • Lapinette

    mugglan - här är en till som försöker komma i form efter några månader med aaaalldeles för mycket mat och vin. Har kommit upp till mina vanliga 3 pass i veckan men även lagt till en liten löprunda med maken på söndagarna (har hunnit med två). Är så trött på slapparmagarna och har insett att jag numera inte har några som helst undanflykter till att bli en förslappad, lönnfet morsa ... ska ju inte ens vara gravid så det är bara att försöka hålla kroppen i shape.

  • Lapinette

    Och vi hade hetat Margerat och xxx eftersom maken inte har något mellannamn !

    Sitter hemma och jobbar idag då jag ska slinka ned på massage hos Axelssons vid lunch. Har supersvårt för att koncentrera mig så jag sitter och drömmer om hus och kollar på foton på FB. Usch, måste ta mig i kragen fortsätter jag så här är jag snart arbetslös (fick i måndags höra om vårt dåliga resultat).

    BS - låter jäkligt tungt med Iris. Hoppas det går över snart.

    AM - ja, tur att det inte var bil du körde .

  • Lapinette

    Mon dieu, Margerat???? vad är det?? Margaretha ska det ju stå.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor