Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis, vecka 17 minsann, då är väl jag också typ i vecka 17, har tappat räkningen och har inte orkat gå och titta efter sedan semestern började.

    Vår dag på Fjäderholmarna har varit helt fantastiskt trevlig i det fina vädret men nu är jag helt slut i ryggen och fötterna efter att ha gått och stått så mycket. Det var så mycket folk i färjekön så vi kom inte med båten utan fick stå i kön i en halvtimme till och vänta på nästa båt, bara det var urjobbigt i värmen. Men det var det värt, räkorna var goda, solen sken, teatern otroligt rolig och så en maränswiss på det innan båten hem. Fast jag kommer väl inte komma ur sängen i morgon så ont som jag har nu!

    Min mage syns absolut nu men jag har ju övervikt att släpa på sedan innan också så jag vet inte om det är alldeles tydligt att det är en graviditet och inte jag som ätit upp mig ännu mer!

  • BrudSommar2006

    Koko, det är säkert för att du ligger på sidan som du får extra ont, men vad gör man, man måste ju ligga på sidan på slutet.

    Vad det gäller vegetarisk mat så skulle jag normalt gärna bidragit med förslag men just nu vänder det sig i magen vid tanken på matlagning.

    Telis, ja, jag är faktiskt i vecka 17+0 idag har jag tittat efter så då går jag väl in i vecka 18 imorgon, det är inte så långt mellan oss och jag räknar med att du kommer att föda först!

    Farmor har äntligen fått flytta från sitt korttidsboende i Sollentuna till ett långtidsboende på Svalnäs i Djursholm så idag var vi där och tog med oss fika ner till vattnet och Iris fick titta på båtarna, så mysigt i det fina vädret.

  • BrudSommar2006

    Koko, akta så att huvudvärken inte är havandeskapsförgiftning bara, är det inte det som börjar med huvudvärk eller har jag blandat ihop det nu? Något är det som huvudvärk kan vara ett tecken på i alla fall.

    Vi fick med ett paket blöjor när vi köpte vagnen, snacka om att vara ute i god tid, hursom, tror det var storlek 3-6 kg, lite skillnad mot dem Iris har nu!

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad bra att ni kommit så långt med det här med pottan för här har vi fortfarande inte kommit någon vart med det tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Puh, första dagen tillbaka på jobbet och så ringer de från dagis! Jag tänkte att det inte kan vara möjligt att hon blivit sjuk redan och så var det ju inte heller som tur var utan de ville kolla om bettet hon har på låret är gammalt eller om hon möjligtvis fått ett getingstick idag på dagis. Men icke, bettet fick hon i helgen, är förmodligen en hederlig gammal mygga men eftersom Iris verkar ha en myggallergi så har hela låret svullnat upp, är rött och man kan förmodligen i det närmaste koka ett ägg på det så varmt är det. Vi skulle ju ha nämnt det i morse när vi lämnade henne förstås men vi har blivit så vana vid dessa bett, förra veckan var handen stor som en tennisboll så vi glömde bort det.

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, går det fortfarande dåligt på namnfronten!!! Det gör det för oss också än så länge med den lilla skillnaden, ja i alla fall än så länge, att jag inte klämt ut klumpen, eller jag menar klimpen, än. Inte för att jag räknar med att det kommer att gå bättre på de fem månader som är kvar...

    Idag är jag i alla fall i vecka 17+1 vilket väl ska vara vecka 18 då, har en och en halv vecka kvar till UL. Jag hoppas så klart att det ska gå och se vad det blir men sådan tur har vi väl inte. Då får det bli privat UL som förra gången för 82% sannolikhet kan man ju inte förlita sig på!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, vad blir det för trevligt ni hittar på för att fira?

    På onsdag ska jag till dietisten för min del och nästa vecka ska jag dit igen för Iris del. Blir nog nyttigt och jag har en del frågor men det är ju bara det att tanken på att sitta och prata mat inte är särskilt lockande just nu, blä.

  • BrudSommar2006

    Tinga, vad spännande med flytt, lycka till!

    Passionsblomman, så det är nu det gäller! Hoppas så att allt går bra men det ska det väl göra, i alla fall ska de väl inte hitta något så allvarligt att köpet går tillbaka! Stort lycka till i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Telis, inga visningar på gång?

    Jag har alltid tänkt att man skulle ha sparat en förmögenhet på att vara gift med en veterinär men nu börjar jag tro att vägen till framgång är en trädgårdsmästare istället. Jag lägger tusentals kronor på växter varje år och så överlever de inte vintern trots att jag försöker satsa på härdiga perenner. Möjligen kan jag dra mig till minnes ett par år då jag hade både häst, hund, katt och akvarium då jag alldeles säkert hade större veterinärkostnader (ja inte så stora sådana för fiskarna förstås) än trädgårdskostnader men just i år är det definitivt tvärt om och jag tror det var så förra året också.

  • BrudSommar2006

    Vickan, aha, allergitabletter. Kanske ska undersökas men tanken på att försöka trycka i Iris någon slags medicin regelbundet är förstås inte heller lockande, vi har på något sätt nog med att brotta ner henne för att borsta håret varje dag.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor