Inlägg från: Flygande taxen |Visa alla inlägg
  • Flygande taxen

    Barn på bröllop???

    Min egen åsikt är att också barnen ska vra välkomna på festen, men där tycker ju alla olika! Så man måste ju såklart få välja att göra som man vill till sin egen fest!

    Vi har i inbjudningarna skrivit att barnen är välkomna, men efter kl. 22.30 är det en barfri fest. Hoppas då att de som har barn ordnar barnvakter som kommer och hämtar barnen till den tiden. Vi har ju förstås en väldigt liten fest med bara 47 pers. inbjudna, så alla barn som också är bjudna är syskonbarn så jag tror inte nån tar illa upp för vår "begäran". De flesta barn kanske brukar bli trötta till den tiden ändå och bara är glada att få åka hem (de är mellan 5 och 10 år gamla).

    Då behöver ingen förälder blistött för att barnen inte är välkomna, men samtidigt så kan man ha "vuxenfest" också senare på kvällen.
    Hoppas bara att ingen av föräldrarna känner sig tvungen att också åka hem då barnen gör det. Men just eftersom det är våra syskon det är fråan om så ska jag försöka prata med dom så att alla vuxna lämnar kvar på festen :) Tänkte att vi kanske skulle kunna fixa skjuts hem/till barnvakten åt barnen också.

    På er fest är ju barnen mycket yngre, men kanske ni kunde göra på nåt liknande sätt ändå, ifall ni tycker att det passar er?

Svar på tråden Barn på bröllop???