• Sarisen82

    Barn på bröllop???

    Jag är normalt helt för barnfria bröllop (även om vårt inte kommer vara det), tycker att det är upp till brudparet att själa bestämma hur de vill ha sin fest.

    Diskussionen rör dock riktigt små barn som ännu har ett stort behov av sina föräldrars närhet. När TS är rädd för "störningsmoment" så som ett litet spädbarn som är hungrigt - då är frågan om TS verkligen vill att hennes vänner ska komma?
    Man kan inte bara lämna iväg små bebisar för att de inte ska störa någon hispig brud. Möjligt att man har någon väldigt nära vän/släkting som kan ta hand om ens barn någon timme men jag har väldigt svårt att föräldrarna skulle lämna sitt barn och köra 24 mil t/r.

    Förlåt TS, brukar normalt aldrig visa min irritation i inlägg men hade du varit min vän som velat att jag skulle lämna min 3 månaders bebis hemma för att alla ev. risk- och störningsmoment skulle vara eliminerad från er fest - då hade jag, utan att tvecka, tacka nej.

    Men hade jag varit på ett bröllop med en liten ammande bebis så hade jag alt. min man givetvis lämnat festlokalen om bebisen skrek under talen. Jag hade inte heller halat fram brösten vid middagsborden utan sökt mig till någon avskild vrå. Ha lite förtroende för era vänner, de kommer säkert ta hänsyn till brudparet om de har med sig sina underverk.

Svar på tråden Barn på bröllop???