• BladEkström

    Bjuda tärnans pojkvän?

    Jag och min blivande man var och hälsade på våran tärna (en av mina nämaste vänner) för några veckor sedan. Vi bor ca 20 mil från varandra så vi ses inte super ofta. När vi nu var där och pratade om bröllopet slänger hon ur sig att hon hade frågat sin pojkvän om han ville komma, helt utan att ha kollat med oss om det var ok. De har varit tillsammans i ett år och vi har aldrig träffat killen trotts att vi träffat henne otaliga gånger sedan de blev ett par. Hur ska vi göra? funderar på att säga att han får komma om vi får träffa honom innan bröllopet men hur säger man det? Vad skulle ni göra?

  • Svar på tråden Bjuda tärnans pojkvän?
  • BladEkström

    Nej det är inget problem och vi behöver inte godkänna men det är inte ett stort bröllop därför känns det konstigt att välja bort vänner för någon man inte träffat. Kändes lite konstigt att hon bjudit honom utan att kolla med oss. Tack för tipsen!

  • BladEkström

    Men shit, tror att ni missförstått! För det första så är inte inbjudningarna är inte utskickade, för det andra så hade vi verkligen tänkt att bjuda honom men som jag skrev förut så känns det jävligt konstigt att bjuda folk man aldrig träffat före folk som är ens vänner och NEJ jag behöver inte träffa honom för att godkänna honom, tro fan att han sköter sig men det skulle vara ganska trevligt att känna folket man delar sin stora dag med.

  • BladEkström
    Tess80 skrev 2009-08-13 12:10:51 följande:
    Jag ser inga som helst problem med att bjuda respektive som vi aldrig innan träffat! Jag förstår inte heller "problemet", det spelar väl ingen roll om man träffar dom innan eller på bröllopsdagen? Vad tror ni ska hända om ni träffas för första gången på bröllopet?Vi hade två par som hade nya respektive som kom på vårat bröllop. Dom hade vi heller aldrig träffat! Men vi hade lika kul för det ändå, som vi dansade och skrattade med under kvällen! Dom var ju jättetrevliga och roliga! Den ena t.o.m ställde sig upp och höll ett litet tal och tackade innerligt att han fått bli bjuden inför alla. Det var jättegulligt och alla blev vi överraskade! Men han är ju också radiopratare och har inga problem med att tala inför/till folk he he!
    okej jag förstår om du inte har det problemet och vad kul att de tom. höll tal. Men vi har en tight budget och varje person kostar oss 500 spänn bara på mat därför ville vi gärna överväga noga vilka vi kommer att bjuda.
Svar på tråden Bjuda tärnans pojkvän?