• Stardusty

    Bjuda tärnans pojkvän?

    Det är det vanligs syndromet här på bt att man gärna vill klanka ner på de som gör "dåliga val" så bry dej inte om vissa griniga kommentarer.
    Jag förstår precis vad du menar, när vi gifte oss hade vi endast bjudit in familj, släkt och de närmsta vännerna. Så ungefär 1-1,5 månad innan vigseln när inbjudningarna kommit ut frågar en av gästerna om hon får ta med sig sin nya pojkvän sen 1 månad tillbaka. Jag hade då aldrig träffat honom om sista tiden innan vigseln såg det ut att bli svårt att hinna träffa honom då vi hade fullt upp och han reste rätt mycket med sitt jobb. Så jag kände mig verkligen kluven. Det spelade inte så stor roll hur länge de varit ihop utan mer att jag inte kände honom och inte hade träffat honom. Och just eftersom vårt bröllop ju var så litet kändes det fel att bjuda nån man inte känner när vi faktiskt inte bjudit folk som vi känner men som inte stod oss så nära.
    Tyvärr kunde han ändå inte komma visade det sig, men jag tror att även om han hade kunnat hade det känts konstigt. Han kände ju varken mig eller min man och den enda han kände var ju min vän.
    Men eftersom detta handlade om någon som spelar en mer central roll, din tärna, så hade jag nog bjudit hennes kille. Men först bjudit dem på middag eller nåt så han fick lära känna huvudpersonerna inför den stora dagen!

Svar på tråden Bjuda tärnans pojkvän?