Inlägg från: HelenaO |Visa alla inlägg
  • HelenaO

    MAJ 2010 del 3

    Hejsan... ny här... men vi ( Helena och Marcus) gifter oss iallafall i Raus kyrka, Helsingborg den 22/5 2010! :)

    Någon här som köpt en klänning ifrån Forever yours? Vad tycker ni om kvalite osv? Jag har hittat en fin klänning på nätet, men ska kika på den först om 3v... nyfiken!

  • HelenaO

    tack! :) Det är en jättesöt kyrka! Vart skall ni gifta er nu?


    EmMagnus skrev 2009-10-14 22:41:36 följande:
    Välkommen hit!Kul med Raus kyrka, min m2b hade funderingar på att vi skulle gifta oss där eftersom hans föräldrar bor i Raus.
  • HelenaO

    Åh... det här med tårta gör mig smått nervös, skall man ha koll på vilka tårtställningar som är lediga? Man kanske ska styra upp projektet snart...?

    För övrigt hade jag och min M2b ett riktigt bra "planeringsmöte" med varandra igår. Filar på gästlistan, så svårt! Hur gör ni med arbetskamrater? Jag vill bara bjuda de jag umgås med även privat, men min sambo har lite ångest då han jobbar på en väldigt liten firma...

  • HelenaO

    Ville bara berätta att idag har jag köpt min brudklänning! Den är så vacker och jag känner mig verkligen fin i den! Den är precis så som jag önskat! Och damen som ägde butiken var världens snällaste och gulligaste! Hon frågade om jag ville gå modell för butiken på Bröllopsmässan i januari, klart jag vill! Tänk att få ha klänning och smink och hår en gång "extra", hur kul som helst ju! detta gjorde verkligen min dag!

  • HelenaO

    Ja, superkul! Ser verkligen fram emot att få testa att vara brud några månader innan det smäller på riktigt! Butiken heter Sernys högtidskläder, ligger i Ängelholm! Underbart ställe, kan verkligen rekommendera brudar i nordvästra skåne att göra ett besök där! :)

Svar på tråden MAJ 2010 del 3